Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
İnternette "Nato Software" diye bir site gördüm. Tasarımı falan güzel, kullanacağımdan değil merakımdan soruyorum. Bu site Türk yapımı mı?
![]()
Bredh - Multipurpose Web Hosting with WHMCS Template
Bredh is a Clean and modern HTML & WHMCS template with a crafted and elegant design. Create your own unique hosting and domains business company and impress all of your clients and competit...themeforest.net
Hazır tasarımlar bunlar hep... Artık o kadar ki firma adından bile bu temayı kendilerinin yapıp yapmadığını anlayabiliyorum. %90 hosting sektörü hazır template kullanıyor çünkü hep aracılık yapıyorlar. Hizmet sağlayan a firması siz b firmasından alıyorsunuz size de b fiyatı çekiyorlar maalesef. Asıl hizmet verenlere baktığınızda bulduğunuzda zaten ucuz görüyorsunuz. Umarım o firmaları bulursunuz.
İnternette "Nato Software" diye bir site gördüm. Tasarımı falan güzel, kullanacağımdan değil merakımdan soruyorum. Bu site Türk yapımı mı?
SDN Forum'daydı yanlış hatırlamıyorsam geliştiricilerinden birisi. En son 1 aylık sınırsız hosting hediye ediyordu.
WHMCS sistem kullanınca tasarım yazmak işime gelmiyor doğrusu.
Bu sistem bana ait ama neden böyle bir konu açtınız onu anlamadım?![]()
Yaz denilmiyor ki hatta siz istediğinizi yapın.
Fikrimce ki çoğu kişinin algısı bu yönde düzenlemeye renk değiştirmeye bile uğraşmayacaksınız nasıl dosyalarımızı koruyacak 7/24 uptime garantisi vereceksiniz ki? En azından bu basit işlemi bile yapabilirdiniz. Elbette siz ne isterseniz o "buçukluk iş yapmayan tama hasret bırakırmış" derler bizim köyümüzde efendi.
Gerçi reklam kokan hareketler bunlar sıktı artık.
Uyarımı yapayım dedim.WHMCS sistem kullanınca tasarım yazmak işime gelmiyor doğrusu.
Bu sistem bana ait, bir arkadaş ile ortak yürütüyoruz ama neden böyle bir konu açtınız onu anlamadım?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.