Naturel gelişmek çok mu zor?

480993

Hectopat
1 aydır spora gidiyorum. Ve Full body giriyorum. Birisinden duydum, natürel birisi 8 aydan aşağısı vücut gelişmez diyor.

Bu 8 aylık süreçte beni motive edecek şey ne? Naturelden kastım protein tozu bile tüketmiyorum, Full naturel. Ayrıca daha ne kadar Full body devam etmeliyim? Daha Full body devam etmemem gerekiyorsa ne yapmalıyım, bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Protein tozu seni kaslı yapmaz günlük protein açığını kapatmaya yarar yani doğal bir şey ve hayır 8 ayda anca gelişirsin diye bir saçmalık da yok. Hatta spora yeni başlayan biri ilk 3 ayda çok gelişme gösterir eğer ki doğru beslenip güzel antrenman atarsa o yüzden böyle saçma şeyler duyup da motivasyonunu düşürmene gerek yok. Sen istikrarlı bir şekilde sürekli gitmeye devam et zamanla gelişiceksin zaten. Bu arada artık Fullbody bırakıp başka antrenman programına geçsen iyi olur 1 ay Fullbody için yeterli bir süre.

Güzel sallamışlar. Herkesin genetiği bir değil tabii fakat disiplinini koruduğunu varsayarsak 8 ayda kayda değer bir ilerleme her türlü kaydedersin. Zaten en hızlı ilerleyeceğin dönem ilk 8-12 aydır. Şahsen push pull legs tarzı splitler benim için daha iyi işliyor fakat senin için ideal olmayabilir. Supplement kullanmak zorunda değilsin.

Yok değil gayette geliştim naturel şekilde 39 40 CM kol yaptım 1 Yılda. Süreç uzun sürüyor doğal olarak.

Antrenman programını nereden bulacağım yardım edebilir misin?

Antrenman programını nereden bulacağım yardım edebilir misin?
İnternette PPL veya Split programlara bakabilirsin ikisini de uygula hangisinde daha rahatsan onla devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…