Nays hesabı açmak mantıklı mı?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Ben halihazırda Papara'yı aktif kullanan birisiyim ve son dönemlerde Nays'ın adını daha fazla duymaya başladım. Sizce Nays hesap açmak mantıklı mı? Mantıklı ise Papara'ya göre avantajları nelerdir? Çok büyük bir fark var mıdır, yok mudur? Genel bir değerlendirme yaparsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben halihazırda Papara'yı aktif kullanan birisiyim ve son dönemlerde Nays'ın adını daha fazla duymaya başladım. Sizce Nays hesap açmak mantıklı mı? Mantıklı ise Papara'ya göre avantajları nelerdir? Çok büyük bir fark var mıdır, yok mudur? Genel bir değerlendirme yaparsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben kullanıyorum karta para yükledikçe hediye para geliyor Hepsiburada Trendyol Pazarama gibi yerlerde indirim veriyor.

Ben sanal kart olarak kullanıyorum. Fiziksel bir kart yok bu da benim işime geliyor şahsen. NFC ile ödeme yapabiliyorum. Online alışverişlerimde %10 cashback alabiliyorum, Papara'da da olduğu gibi Netflix, Spotify %50 cashback var. Geçmenizi öneririm.

Konuyu açtıktan sonra dışarı çıkmak zorunda kalmıştım. Verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı