Papara mı Nays mı?

• Konuyu başlatan 576864
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 15.645
Bu aynen şuna benziyor: Benim banka kartı alabilmek gibi bir seçeneğim var, neden dijital para hizmetleri kullanayım? Cashback bu ön ödemeli kart camiasında önemsenen bir şey ki sanırım Nays'ında severleri var. Bir şeyin fanboyluğu genelde işleri mide bulandırıcı bir kıvama sokuyor.

Haklısın bende ondan bahsediyorum bankaların kampanyaları var zaten Papara da cashback olsa ne olacak zaten iyice düşüyor oranlar

Haklısın bende ondan bahsediyorum bankaların kampanyaları var zaten Papara da cashback olsa ne olacak zaten iyice düşüyor oranlar
Konunun içeriği direkt taraf seçtirmek fakat, fanatizm benim hayat felsefemin dışına atılmış bir şeydir, bir şeye bağlı olursun seversin vs, fakat fanatizm olayın mide bulandırıcı kısmıdır...

Ben şahsen Nays kullanmadım ama Nays denemek gibi bir şansım olabilir, fakat denemek istemiyorum, neden? çünkü kredi kartı kullanıyorum, eskiden Papara kullanıyordum fakat sadece papara kullanaraktan sağlıklı bir taraf seçemezsiniz, önyargılarla bakaraktan da objektif bir yorum katamazsınız, sadece barbarca kavgalar çıkarırsınız.

Ben Paparayı tüketim tarafında üst düzey bir şey olarak bulmuyorum, fakat bilinmesi nedeniyle eğer ki hesap satışı yapıyorsanız (oyun şirketleri tarafından legal değil fakat) ve yaşınız küçükse biçilmez bir kaftan olabiliyor, fakat tüketici tarafında cashbackler vs bakımından Nays anlatıldığı kadar varsa daha iyidir, bu Nays isimli hizmet 5 günlük bir firma tarafından sunulsa küçümseyici bakabilirim, fakat 5 günlük bir firma da sunmuyor yani.

Nays kullanıcılarını karalama çabasını anlamadım istediğiniz yorumu yapınız, fakat yorumunuzu desteklerken karşı tarafı ezmektense, sevdiğiniz hizmetin artılarını ve sevmediğiniz hizmetin eksilerini belirterekten yapınız, ben bu klavyeyi her gün elime hakaret yiyebileceğim ve aşağılanabileceğim, kısaca şahsıma gerekli / gereksiz her türlü saldırı gelebileceğini kabul ederekten alıyorum, benlik bir problem yok kısaca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı