Nays hesabımdaki parayı Papara'ya nasıl aktarabilirim?

Pysi Developer

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
Merhaba arkadaşlar. Nays hesabımdaki parayı Papara'ya nasıl aktarbilirim? Papara kredi kartı ile yükle seçeneğinde Nays kartımın bilgilerini yazdım ama onaylama ekranında onaylı telefon numarası yok gibi bir mesaj verip iptal ediyor.

Hocam iş bankasından çekerken nasıl çektin banka hesabın mi vardı yoksa QR kod ile mi?
Hocam bana dedi QR okut bende anlamadım ilk kartsız işlemlere girdim ama öyle değilmiş, direkt ana sayfada QR kod var onu okutun sonra telefonda diyor kaç TL çekeceksin falan miktarı girdim sonra bir anda ATM para hazırladı ve paramı verdi, yani yanlış hatırlamıyorsam böyleydi ama şundan eminim direkt ana sayfada QR okuttum.

Arkadaşlar naystaki parayı hiç kullanamıyorum. Ödeme ekranında işleminizi gerçekleştiremiyoruz, sistemde kayıtlı telefon numanarız bulunmamaktadır diyor. Numaramda var uygulamada napacam şaşırdım

Papara hesabınızdan para yükle sekmesine girip banka/kredi kartı ile yükle seçeneğini seçip nays kartınızı ekleyin ve ordan çekin. Papara 2% pay alıyor ama fazla değil eğer ev yakınında iş bankası ATMsi varsa atmden çekmek daha mantıklı fakat uzaktaysa yukarıda bahsettiğim gibi yüklemeniz daha mantıklı.

NOT: Nays kart bilgilerini uygulamanın sağ altındaki kartlar sekmesine girip öğrenebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar. Nays hesabımdaki parayı Papara'ya nasıl aktarbilirim? Papara kredi kartı ile yükle seçeneğinde Nays kartımın bilgilerini yazdım ama onaylama ekranında onaylı telefon numarası yok gibi bir mesaj verip iptal ediyor.
Direk paparaya aktarılmıyor diye biliyorum. İlk önce tosla hesabına sonra papara hesabına aktarabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı