Nays kullanarak Elden Ring aldım.
767 TL çekti. Bu kadar fazla çekmesi fazla geldi, neredeyse dolar kuru 32 TL'ye geliyor.
$23.99 X 30.18 = 724 TL. Steam üzerinden alışveriş yaparken İş Bankası TL hesabından neredeyse her 5 Dolara da ortalama 10 TL gibi bir fark alıyor.Nays kullanarak Elden Ring aldım.
767 TL çekti. Bu kadar fazla çekmesi fazla geldi, neredeyse dolar kuru 32 TL'ye geliyor.
Aga nesi normal dolar kurunu 32 TL'den almış.Normaldir dolar zaten 29.7.
1 saat önce falan aldım. Çok olmadıNe zaman aldınız saat kaçta?
Normal. Dolar bazında ödeme yaptığın yerlerde bazen böyle oynayabiliyor. Biraz fazla oynamış olsada şükredeceksin.Aga nesi normal dolar kurunu 32 TL'den almış.
Böyle ekonominin...Normal. Dolar bazında ödeme yaptığın yerlerde bazen böyle oynayabiliyor. Biraz fazla oynamış olsada şükredeceksin.
Aga nesi normal dolar kurunu 32 TL'den almış.
1 saat önce falan aldım. Çok olmadı
Kuru normal satıştan almıştır. İş Bankası TL hesabından dolarla bir şey alındığında fark tarzı bir ücret alıyor. Her 5 Dolar için ortalama 10 TL oluyor.Anladım ilginç o zaman mesai sonu hafta sonu falan normalden çok fazla oluyor dolar kuru ama mesai içinde bu kadar olması biraz fazla gibi. Destekle bir görüşün bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.