Banka/Kart Nays ile Trendyol'da %10 İndirim

3500 TL olan monitör ödeme ekranında 3329 TL oldu, 170 TL düştü. Zaten Trendyol kendi 60 TL veriyordu. Bi’ terslik var. %10 değil, yine müşteri çekmek yalan dolan.

Bu konuyu gördüğüm gibi atladım uygulamaya. Her şey ücretsiz. Arkasında da sağlam bir banka var. Böyle devam edip kampanyaları çoğaltırlarsa Papara'yı sollayabilir.

İfadeler: Tim
Bu konuyu gördüğüm gibi atladım uygulamaya. Her şey ücretsiz. Arkasında da sağlam bir banka var. Böyle devam edip kampanyaları çoğaltırlarsa Papara'yı sollayabilir.
Yemeksepeti ve İstanbulkart da gözüküyor. Gelecekte ikisi için kampanya yapılabilir.

Yemeksepeti ve İstanbulkart da gözüküyor. Gelecekte ikisi için kampanya yapılabilir.
Yüksek ihtimalle ikisi de gelir hocam. Uygulama çok yeni olduğu için biraz beklememiz lazım sadece. İş Bankasından kötü bir şey beklemiyorum açıkçası.

Hocam hala devam ediyor mu? Ek olarak soğutucu alacağım hepsiburada ve trendyolda bildiğiniz aktif ilk sipariş tarzı indirimler mevcut mu? (300tl ve üzeri için) @Tim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…