Banka/Kart Nays ile Trendyol'da %10 İndirim

@Emre Uncu
Kampanya bitti. Koşulları okusanız keşke. Uygulamada gözükebilir fakat koşullarda verilen bilgilere bakılırsa kampanya 13 Temmuz tarihinde son buluyor.
1657962734692.png

Merhaba müşteri hizmetleri bir bilgi verdi mi?
Evet konuştum. Uygulama da hala gözüküyor fakat kampanyanın tarihinin dolduğu söylendi. Uzatma durumunun olup olmadığını sordum böyle bir bilgi paylaşımının kendilerine yapılmadığını belirttiler.

@Emre Uncu
Kampanya bitti. Koşulları okusanız keşke. Uygulamada gözükebilir fakat koşullarda verilen bilgilere bakılırsa kampanya 13 Temmuz tarihinde son buluyor.
Eki Görüntüle 1452758
Ben kampanyanın bittiğini görüyorum zaten fakat uygulamada hala yazdığından dolayı uzama ihtimali var mı diye sormak istemiştim. Bazen böyle kampanyalar 7-10 gün daha uzatılabiliyor.

Evet konuştum. Uygulama da hala gözüküyor fakat kampanyanın tarihinin dolduğu söylendi. Uzatma durumunun olup olmadığını sordum böyle bir bilgi paylaşımının kendilerine yapılmadığını belirttiler.

Ben kampanyanın bittiğini görüyorum zaten fakat uygulamada hala yazdığından dolayı uzama ihtimali var mı diye sormak istemiştim.
Uygulamada yakında gibi bir şey yazıyordu belki tekrar getirirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı