Nays kart nasıl aktif edilir ve kullanıma hazır hale getirilir?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç tane farklı şekilde açmıştım bu konuyu. Kartım şu an elimde değil ama ailem aldı kartı. Ben bu kart elime geçince nasıl aktif edebilirim ve kullanıma açabilirim? İnternetten baktığımda karta şifre belirleyin (kart gelmeden hallettim şifre işini) ve POS cihazlarında kullanın (aktif olması için) bu tarz şeyler yazıyordu internette. Bunlar doğru mu? Yoksa farklı bir şey mi yapmam lazım?

İlk başta uygulama üzerinden şifre oluşturacaksınız. Sonra kartın temessız kullanılması için bir kere şifreli işlem yapacaksınız.

İlk başta uygulama üzerinden şifre oluşturacaksınız. Sonra kartın temessız kullanılması için bir kere şifreli işlem yapacaksınız.

Ben şifreyi kart daha teslimat sürecindeyken(basım sürecinde veya karogya verilsiginde tam hatirlamiyorum) karta şifre koymuştum 4 haneli şifre, şifreyi kart elime geçince koymak için kaldırayım mı? Yoksa sadece şifreli işlem mi yapayım?

Ben şifreyi kart daha teslimat sürecindeyken(basım sürecinde veya karogya verilsiginde tam hatirlamiyorum) karta şifre koymuştum 4 haneli şifre, şifreyi kart elime geçince koymak için kaldırayım mı? Yoksa sadece şifreli işlem mi yapayım?
Sadece şifreli işlem yapman yeterli. Ayrıca uygulama üzerinden onayladın mi kartı teslim aldığına dair?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı