Nays mı Papara mı?

Mylaah

Centipat
Daha fazla  
Merhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen papara daha iyi olacaktır.

Merhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
en güveniliri papara nays ı hiç duymadım daha önce

yerinde olsam anne veya babanın adına papara hesap açıp papara üzerinden yatırım yapardım eğerki para tl ise

Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen papara daha iyi olacaktır.
Cashbackları eskisi gibi iyi değil derken?

yerinde olsam anne veya babanın adına papara hesap açıp papara üzerinden yatırım yapardım eğerki para tl ise
Altın, platin harici yatırım aracı yok.

Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız Papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız Papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, Nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen Papara daha iyi olacaktır.

Genelde Online alisverisler yapiyorum yakında PC alacağım yuklu miktar para atacağım o yuzden soruyorum.

İş bankası iştirakı bir uygulamayı duymamak büyük başarı cidden.

Bir ara İş bankası müşterisi olmadığın müddetçe Nays'a aylık 2750 lira para yatırma ve harcama sınırın oluyordu hala var mı bilmiyorum. Nays iyidir ama eski cazibesini kaybediyor.

Cashbackları eskisi gibi iyi değil derken?
Pandemi öncesi %50 eczane, %50 Netflix, %50 YouTube gibi çok daha iyi cashbackleri vardı. Bir süredir bu cashbackler eskisi gibi değil.
Nays İş bankası’nın. Güvenlik konusunda bir sorun yok. Duymamanız büyük başarı.

Bende ikisi de var. Ancak paparanın o eski durumu yok maalesef. O cashback miktarlarını çocuğa versen dalga mı geçiyorsun diye söylenir. Nays öneririm. Kampanyaları güzel. Özel günlerde ekstra kampanyaları da oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı