Kesinlikle paparaMerhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
en güveniliri papara nays ı hiç duymadım daha önceMerhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
yerinde olsam anne veya babanın adına papara hesap açıp papara üzerinden yatırım yapardım eğerki para tl iseMerhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
Cashbackları eskisi gibi iyi değil derken?Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen papara daha iyi olacaktır.
Altın, platin harici yatırım aracı yok.en güveniliri papara nays ı hiç duymadım daha önce
yerinde olsam anne veya babanın adına papara hesap açıp papara üzerinden yatırım yapardım eğerki para tl ise
Umursadığınız şeye bağlı. Sorunsuz olsun diyorsanız Papara. Nays bazen ödeme almıyor vs uğraştırıyor. Ancak cashback önemsiyorsanız Papara cashbackleri eskisi gibi iyi değil, Nays çok daha iyi. Sizin kullanımda muhtemelen Papara daha iyi olacaktır.
Pandemi öncesi %50 eczane, %50 Netflix, %50 YouTube gibi çok daha iyi cashbackleri vardı. Bir süredir bu cashbackler eskisi gibi değil.Cashbackları eskisi gibi iyi değil derken?
Nays İş bankası’nın. Güvenlik konusunda bir sorun yok. Duymamanız büyük başarı.en güveniliri papara nays ı hiç duymadım daha önce
Bende ikisi de var. Ancak paparanın o eski durumu yok maalesef. O cashback miktarlarını çocuğa versen dalga mı geçiyorsun diye söylenir. Nays öneririm. Kampanyaları güzel. Özel günlerde ekstra kampanyaları da oluyor.Merhaba icinde yuklu miktarlar yatiricagim bir banka ariyorum. Papara mi Nays mi kullanmaliyim guvenilir olsun. Ebebeyin onayi ile kullanacağım 15 yasindayim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.