Nays nasıl kullanılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba reşit olmadığım için annemin üzerinden bir Nays hesabı açtım ve numarayı kendi numaram yaptım kartım yok. Steam'den 450 liralık bir oyun alacağım fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Halkbank hesabımda para var. Nays hesabıma nasıl atacağım 450 lirayı? Ve bu 450 lirayı ben %20 cashback olması için atıyorum 90 TL geri geleceği için. Nasıl yapacağım bu kartı hiç kullanmadım yeni açtım hesabı. Detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Merhaba reşit olmadığım için annemin üzerinden bir Nays hesabı açtım ve numarayı kendi numaram yaptım kartım yok. Steam'den 450 liralık bir oyun alacağım fakat nasıl oluyor bilmiyorum. Halkbank hesabımda para var. Nays hesabıma nasıl atacağım 450 lirayı? Ve bu 450 lirayı ben %20 cashback olması için atıyorum 90 TL geri geleceği için. Nasıl yapacağım bu kartı hiç kullanmadım yeni açtım hesabı. Detaylı anlatırsanız çok sevinirim.
Annenin kartından yükleme yapacaksın. Hesap onun adına olduğu için.

Para yükle de banka kartı veya hesabından hangisi ise bilgileri gir miktari yaz çek cashback 2 hafta içinde gelmesi lazım.

Numarayı başka kişiye yapamıyor olman gerekli ödeme kısmında hata veriyordu bende ama dene istersen.

Hocam normal IBAN var sanırım tam bakmadım, IBAN'a göndermeyecek miyim?

Nays'tan çekiceksin parayı diğer yerden göndermeyeceksin.

Eğer karttan çekiceksen naysa gireceksin bilgileri o çekiyor bankadan işlem yapacaksan naysa para göndermen gerkeiyor.

Para yükle de banka kartı veya hesabından hangisi ise bilgileri gir miktari yaz çek cashback 2 hafta içinde gelmesi lazım.

Numarayı başka kişiye yapamıyor olman gerekli ödeme kısmında hata veriyordu bende ama dene istersen.
Hocam normal bir bankadan başka bankaya gönderir gibi göndereceğim demi? Kusura bakmayın korkak gibi gözükebilirim bir oyuna 450tl verme düşüncesi korkuttu bu para kaybolur diye korkuyorum.

Nays'tan çekiceksin parayı diğer yerden göndermeyeceksin.

Eğer karttan çekiceksen naysa gireceksin bilgileri o çekiyor bankadan işlem yapacaksan naysa para göndermen gerkeiyor.
Hocam Nays'a nasıl para yatıracağım.

Hocam normal bir bankadan başka bankaya gönderir gibi göndereceğim değil mi? Kusura bakmayın korkak gibi gözükebilirim bir oyuna 450TL verme düşüncesi korkuttu bu para kaybolur diye korkuyorum.

Hocam Nays'a nasıl para yatıracağım.

Parayı bankadan mı karttan mı alacaksınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı