Nays nedir, nasıl kullanılır?

Makaleler
1
Şu anda Papara kullanıcısıyım ve bazı yerlerde aktif olarak Nays'ı kullanan çok kişi görüyorum ve hepsi övüyor ancak ben tam olarak ne olduğunu anlamadım.
Nays, Papara gibi bir platform mu? Yani kredi kartı vs değil.
Benim kullanmak isteme sebebim verdiği cashbackler ve para atabileceğim Papara platformu var, Papara üzerinden Nays'a para atıp buradan istediğim aboneliği alabiliyor muyum?

Nays İş Bankası'nın Papara'sı gibi bir şey. Uygulama arayüzü rezalet ve fiziksel kartı yok. Her şeyi sanal kartla yapıyorsunuz yani. Fırsatları güzel ama. Papara'dan para atıp abonelik alabilirsiniz.

Nays İş Bankası'nın Papara'sı gibi bir şey. Uygulama arayüzü rezalet ve fiziksel kartı yok. Her şeyi sanal kartla yapıyorsunuz yani. Fırsatları güzel ama. Papara'dan para atıp abonelik alabilirsiniz.

Benim isteğim sadece cashback fırsatlarından yararlanmak hocam. Papara'yı istesem de bırakmam zaten.
Herhangi bir bit yeniği vs yoktur değil mi Papara gibi gönül rahatlığı ile fırsatları kullanabilirim.

Kredi kartı yok karıştırdım sadece banka hesabı oluyor.

Hocam bir yerde Papara üzerinden de para atılıp kullanıldığını gördüm, ben para atmak için Papara kullanamıyor muyum yani?

Kısacası sanal kart. Güzel kampanyaları var. 18 yaşın üstündeysen kolayca hesap açabilirsin. Papara üzerinden para atabilirsin.

Teşekkür ediyorum, 18'in altında olmak herhangi bir fırsatlarda kısıtlama yapıyor mu? Ay olarak eksik kalıyorum da.
Bir de Papara gibi gönül rahatlığı ile kullanabilirim değil mi kredi kartı vb şeylerle ilgisi yoktur.

Benim isteğim sadece cashback fırsatlarından yararlanmak hocam. Papara'yı istesem de bırakmam zaten.
Herhangi bir bit yeniği vs yoktur değil mi Papara gibi gönül rahatlığı ile fırsatları kullanabilirim.

Hocam bir yerde Papara üzerinden de para atılıp kullanıldığını gördüm, ben para atmak için Papara kullanamıyor muyum yani?

Teşekkür ediyorum, 18'in altında olmak herhangi bir fırsatlarda kısıtlama yapıyor mu? Ay olarak eksik kalıyorum da.
Bir de Papara gibi gönül rahatlığı ile kullanabilirim değil mi kredi kartı vb şeylerle ilgisi yoktur.

18'in altı hesap açabiliyor mu bilmiyorum. Kredi kartı değil, sanal kart. Herhangi bir ücret ödemezsin.

Papara ve Nays kullandım şu an aktif olarak Papara kullanıyorum çünkü Nays'ta cashback almak işkence. Papara'da anında geliyor.

Teşekkür ediyorum, Papara'daki cashbackler eskisi gibi kalsa muhteşem olurdu ancak Nays'ın daha iyi fırsat sunması daha çekici geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı