Paranı hesabına yatıramadık hatasını alıyorum herşey tamam son anda böyle diyor.Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsun?
Bir de hangi yol ile yatırıyorsun?Paranı hesabına yatıramadık hatasını alıyorum herşey tamam son anda böyle diyor.
Banka kartı ile yapmaya çalışıyorum daha önce yaptım ama şimdi olmuyor destekte yüklemeye çalıştığınız banka ile görüşün diyor ama kartta bir sorun yok.Bir de hangi yol ile yatırıyorsun?
Limitin falan dolmuş olabilir belki. Düşük miktar yatırmayı dener misin?Banka kartı ile yapmaya çalışıyorum daha önce yaptım ama şimdi olmuyor destekte yüklemeye çalıştığınız banka ile görüşün diyor ama kartta bir sorun yok.
Hocam zaten düşük deniyorum 30-40 kuruş eksik diye 1-2 TL denedimLimitin falan dolmuş olabilir belki. Düşük miktar yatırmayı dener misin?
Hiç yaşamadığım için ve desteğinde bankaya yönlendirmesinden dolayı bankanıza sormaktan başka bir çözüm gelemedi aklıma.Hocam zaten düşük deniyorum 30-40 kuruş eksik diye 1-2 TL denedim. Limitte sorun yok destek yok dedi.
Yapacak başka bişey yok mu?
Aile içinden birinin kartını denersek sorun olur mu? Demek istediğim hani nays hesabı benim adıma kart aile içinden biri adına olunca sorun çıkar mı?Hiç yaşamadığım için ve desteğinde bankaya yönlendirmesinden dolayı bankanıza sormaktan başka bir çözüm gelemedi aklıma.
Belki yapabiliyorsanız farklı kartla deneyin son çözümüm.
Sorun olmaz. Sonuçta parayı harcama olarak çekecek.Aile içinden birinin kartını denersek sorun olur mu? Demek istediğim hani nays hesabı benim adıma kart aile içinden biri adına olunca sorun çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.