İninal kullanıyorum fakat her ay 2 TL almasından biktigimdan dolayı Papara ya da Nays geçmeyi düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Şartları vb anlatır mısınız? Papara fiziksel kartı ücretsiz geliyor mesela Nays'ta öyle mi?
Nays kampanya için Papara günlük için. Bir şey alacağım zaman Nays'a para yüklüyorum çünkü daha fazla Cashback veriyor. Günlük yanımda Papara bulunuyor.
İninal boş iş.
Ben Nays derim. Nays'ta farklı olarak fiziksel bir kart yok. NFC ve QR ile fiziksel mağazalarda ödeme yapabiliyorsun. Kampanya konusunda Nays hepsinden önde. Yeni bir uygulama olduğu için daha gelişimini tamamlamamış ancak İş Bankası arkasında çok sağlam duruyor.
Ben nays ve papara ikilisini kullanıyorum. Papara kart al, nays hesabı aç zaten nays'ın fiziksel kartı yok diye biliyorum. Nays hesabını sadece cashbackler için kullanırsın.
Nays'ın fiziksel kartı yok. Nays hesabı açın bir de papara kartı isteyin. Kampanyalarda Nays daha çok iş görüyor. İlla ki bir tane seçme zorunluluğununuz yok
Yanıtlarınız için teşekkürler. Papara'da veli onayına babamın bilgilerini yazdığımda nedense onaylamıyor. Olursa geçeceğim. Naysıda birazdan yükleyeceğim kampanyaları iyiymiş. Nays'in yaş sınırı kaç acaba?
Yanıtlarınız için teşekkürler. Papara'da veli onayına babamın bilgilerini yazdığımda nedense onaylamıyor. Olursa geçeceğim. Naysıda birazdan yükleyeceğim kampanyaları iyiymiş. Nays'in yaş sınırı kaç acaba?