Nays vs Papara vs ininal

Eldrithc

Hectopat
İninal kullanıyorum fakat her ay 2 TL almasından biktigimdan dolayı Papara ya da Nays geçmeyi düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Şartları vb anlatır mısınız? Papara fiziksel kartı ücretsiz geliyor mesela Nays'ta öyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays aralarında cashback konusunda en iyisi. Papara gibi anında gelmiyor ama 1-3 gün sürebiliyor.

Ben Nays derim. Nays'ta farklı olarak fiziksel bir kart yok. NFC ve QR ile fiziksel mağazalarda ödeme yapabiliyorsun. Kampanya konusunda Nays hepsinden önde. Yeni bir uygulama olduğu için daha gelişimini tamamlamamış ancak İş Bankası arkasında çok sağlam duruyor.

Ben nays ve papara ikilisini kullanıyorum. Papara kart al, nays hesabı aç zaten nays'ın fiziksel kartı yok diye biliyorum. Nays hesabını sadece cashbackler için kullanırsın.

Sadece birini kullanacaksan papara.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Papara'da veli onayına babamın bilgilerini yazdığımda nedense onaylamıyor. Olursa geçeceğim. Naysıda birazdan yükleyeceğim kampanyaları iyiymiş. Nays'in yaş sınırı kaç acaba?

Yanıtlarınız için teşekkürler. Papara'da veli onayına babamın bilgilerini yazdığımda nedense onaylamıyor. Olursa geçeceğim. Naysıda birazdan yükleyeceğim kampanyaları iyiymiş. Nays'in yaş sınırı kaç acaba?

18 yaş altı veli hesabına bağlanarak kullanılıyor, onun dışında 12 yaş sınırı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı