Merhaba 18 yaş altıyım normal hayatta market vs veya internetten alışveriş yapabilmeliyim, IBAN ve temassız olmalı, ayrıca Nays'ın kampanyalar daha iyi diye biliyorum.
Sorgusuz çekilmez açıklaması yazar orada.Papara. Nays aslında iyiydi fakat bir ara kartımdan sorgusuz sualsiz 200 TL çekmişti. O zamandan beri güvenim yok onlara.
Yazmıyordu. O zamanlar 10 TL vardı kartta. Birden sabah -190 olduğunu gördüm. 1-2 aydır kullanmıyordum zaten ve garibime gitti. Temsilciye anlatınca oralı olmadılar bile. Ben de saldım. O ânâ kadar çok memnundum fakat bu durum soğuttu beni.Sorgusuz çekilmez açıklaması yazar orada.
Nays.
Yazmıyordu. O zamanlar 10 TL vardı kartta. Birden sabah -190 olduğunu gördüm. 1-2 aydır kullanmıyordum zaten ve garibime gitti. Temsilciye anlatınca oralı olmadılar bile. Ben de saldım. O ânâ kadar çok memnundum fakat bu durum soğuttu beni.
Hata olmuş olabilir tabii. Asıl sıkıntı hata ile ilgilenmemeleriydi. Ekside kaldık öylece.Ön ödemeli kart eksiye düşmez diye biliyorum ado üstünde ön ödemeli paran yoksa nasıl çekicekler, muhtemelen yazılım hatası falandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.