Nays yüz tanıma çalışmıyor

Makaleler
1
Yer
500 Republica
NFC ile nakit ödemelerim için Nays'a kaydoldum. İşlem limitlerini kaldırmak için kimlik doğrulama gerekiyor. Yüz tanıma aşamasında kamera açılmıyor ve uygulama hata vermeye başlıyor. Kimlik kartını fotoğraflarken kamera çalışıyor ama yüz tanımada çalışmıyor. Müşteri hizmetleri ise böyle bir hata olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Kimlik doğrulama işleminin aynı zamanda İş Bankası hesabı açma işlemi olduğunu biliyorum.

Alternatifler de düzgün çalışmıyor. Tosla uygulaması baştan aşağı rezalet hata dolu. Fastpay de hak getire. Bu hatanın çözümü nedir, küllük doğrulamasını yapabilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme bildirmeniz gerek. E posta yolu ya da müşteri hizmetlerini arayın. Ben 1 ayı geçkin süredir bir hatadan dolayı kayıt olamıyorum.

Nays ile müşteri olmakla İşCep'ten müşteri olmak arasında bir fark var mı biliyor musunuz?
Bilmiyorum. Ben sadece işlem limitlerini arttırmak istiyorum. İşCep'ten müşteri olursam bir sürü teferruat çıkacak, kart falan gelecek bunları istemiyorum. İş Bankası gibi bir bankanın böyle basit bir hatayı reddetmesi gerçekten üzücü.

@Elliot.Alderson farklı cihazdan denediğimde yüz tanıma adımını geçebildim. En son aşamada müşteri hizmetleriyle görüntülü görüştüm ama telefon numaramı güncelleyip tekrar aramamı söylediler. Ve başvuru işlemleri yine tamamlanamadı. Bu ne saçma bir başvuru alma şeklidir anlayamıyorum. Gün boyunca kimlik doğrulama işiyle uğraştım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı