Nays'a para yüklenmiyor

Hâlâ hata var. Şu kazı kazan olmasa yüzüne bakılmayacak uygulama. Trendyol kampanyasını da bitirmişler zaten. Geriye tonla sorunu olan bir uygulama kalıyor.

Hâlâ hata var. Şu kazı kazan olmasa yüzüne bakılmayacak uygulama. Trendyol kampanyasını da bitirmişler zaten. Geriye tonla sorunu olan bir uygulama kalıyor.
Çok övülüyordu bir bakayım dedim, hatalardan hiçbir şeye bakamadım.

Aynen öyle. Kazı kazan bayağı para kazandırıyor fakat şu 4 gündür hiç kazı kazan yapamadım ve bu benim için çok kötü oldu, 4 günde Allah bilir kaç lira daha kazanacaktım...

Haklısın 200 TL kazandım toplam, bilerek yaptıklarını düşünüyorum.
Hala daha düzeltmemişler. Yersen :)

Aynen öyle. Kazı kazan bayağı para kazandırıyor fakat şu 4 gündür hiç kazı kazan yapamadım ve bu benim için çok kötü oldu, 4 günde Allah bilir kaç lira daha kazanacaktım...
Hocam bu arada Kazı Kazan nereden yapılıyor? Uygulama üzerinde bulamadım.

Sağ üstten sayfam kısmına gir. Bildirimler yazan yerde "Hesabına... para geldi ve kazı kazan hakkı kazandın" yazıyor, ona tıkla.
10 TL geldi ve 10 TL hediye kazandın yazıyor hocam. Bir kere daha mı para yüklemem gerek acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı