B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2024 #51 mhmtkcbs dedi: Evet hala ATM'lerde kullanılmıyor. Ben ikisini de almış oldum. Genişletmek için tıkla... İnşallah ATM'de kullanılabilir olunca tekrardan kart sipariş vermek zorunda kalmayız
mhmtkcbs dedi: Evet hala ATM'lerde kullanılmıyor. Ben ikisini de almış oldum. Genişletmek için tıkla... İnşallah ATM'de kullanılabilir olunca tekrardan kart sipariş vermek zorunda kalmayız
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #52 bne dedi: İnşallah ATM'de kullanılabilir olunca tekrardan kart sipariş vermek zorunda kalmayız Genişletmek için tıkla... Gerekmez diye düşünüyorum.
bne dedi: İnşallah ATM'de kullanılabilir olunca tekrardan kart sipariş vermek zorunda kalmayız Genişletmek için tıkla... Gerekmez diye düşünüyorum.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.636 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 14 Temmuz 2024 #53 Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bi hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi.
Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bi hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #54 yskaplan dedi: Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bi hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi. Genişletmek için tıkla... Birazcık katılıyorum. Eski tasarımda beyaz renk soluk olmasa mükemmel olacak kenarları çizgi detayları vs.
yskaplan dedi: Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bi hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi. Genişletmek için tıkla... Birazcık katılıyorum. Eski tasarımda beyaz renk soluk olmasa mükemmel olacak kenarları çizgi detayları vs.
B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2024 #55 yskaplan dedi: Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bir hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bence dikey olması daha hoş.
yskaplan dedi: Kartlar yenilenmiş bizim aldığımız ilk tasarımlar daha bir hoş gibi yeni tasarımlar gözüme pek güzel gelmedi. Genişletmek için tıkla... Bence dikey olması daha hoş.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.636 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Temmuz 2024 #56 bne dedi: Bence dikey olması daha hoş. Genişletmek için tıkla... Dikey olması evet hoş ama tasarım açısından pek hoşuma gitmediler.
bne dedi: Bence dikey olması daha hoş. Genişletmek için tıkla... Dikey olması evet hoş ama tasarım açısından pek hoşuma gitmediler.
bbo7 Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #57 mhmtkcbs dedi: Birazcık katılıyorum. Eski tasarımda beyaz renk soluk olmasa mükemmel olacak kenarları çizgi detayları vs. Genişletmek için tıkla... Hocam peki fiziksel kart ile yapılan harcamalarda kampanyalar geçerli oluyor mu, yoksa sadece sanal kartta mi kampanyalar geçerli.
mhmtkcbs dedi: Birazcık katılıyorum. Eski tasarımda beyaz renk soluk olmasa mükemmel olacak kenarları çizgi detayları vs. Genişletmek için tıkla... Hocam peki fiziksel kart ile yapılan harcamalarda kampanyalar geçerli oluyor mu, yoksa sadece sanal kartta mi kampanyalar geçerli.
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #58 bbo7 dedi: Hocam peki fiziksel kart ile yapılan harcamalarda kampanyalar geçerli oluyor mu, yoksa sadece sanal kartta mi kampanyalar geçerli. Genişletmek için tıkla... Her ikisinde de geçerli.
bbo7 dedi: Hocam peki fiziksel kart ile yapılan harcamalarda kampanyalar geçerli oluyor mu, yoksa sadece sanal kartta mi kampanyalar geçerli. Genişletmek için tıkla... Her ikisinde de geçerli.
B bne Decapat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3500 işlemci Asus dual rx 5500 xt ekran kartı 16 gb 3200mghz ram Gigabyte b450m s2h anakart Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2024 #59 Benimki de geldi güzele benzin 18 yaş altı olmama rağmen kurye verdi. Dosya Ekleri IMG20240717110859.jpg 121,6 KB · Görüntüleme: 38
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #60 Ya şu dik kart tasarımı çok kötü yan kartlar daha iyi.