Hocam ben Nays'a hep 50 TL mi yükleyeceğim yoksa bir kere yüklemem yetiyor mu? Ve para kazanma sınırı var mı, tek seferde ne kadar kazanabilirim?
Her 50 TL ve üzeri yüklemelerinde oynama hakkı kazanıyorsun. Ayrıca haftada sadece 4 kere oynayabiliyorsun.
Genelde 1 TL ya da 5 TL çıkıyor. 10 TL veya 25 TL çıkması aşırı düşük ihtimal fakat çıkabilir.
Günde bir, haftada dört hak kazanabiliyorsun. Aynı gün içerisinde ikinci kez 50 lira ve üstü yükleme yaparsan Şimdi Kazan hakkı vermiyor.Ayrıca haftada sadece 4 kere oynayabiliyorsun.
Günde bir, haftada dört hak kazanabiliyorsun. Aynı gün içerisinde ikinci kez 50 lira ve üstü yükleme yaparsan şimdi kazan hakkı vermiyor.
Yani gunumuz icin bakinca 50TL bence iyi bir mebla. Daha azi olmasi sacma olurdu. Sonucta sana bir sey satin almani veya bir sey yapmani istemiyor sadece hesabina 50₺ para yuklemeni istiyor. Daha sonraki gun kendi hesabina yine havale yapabilirsin.O kısımları biliyorum lakin 50 TL yüklemek çok saçma.
Yani gunumuz icin bakinca 50TL bence iyi bir meblağ. Daha azi olmasi saçma olurdu. Sonucta sana bir şey satin almanı veya bir şey yapmani istemiyor sadece hesabina 50₺ para yuklemeni istiyor. Daha sonraki gun kendi hesabina yine havale yapabilirsin.
Bence guzel ve yararli uygulama.
Kendi hesabıma yine yükledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.