Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 12 Temmuz 2023 #11 kylami dedi: Steam harcaması yapmak yeterli yani cashback almak için, teşekkürler. Ödeme yöntemi seçerken Steam'de neyi seçeceğiz? Genişletmek için tıkla... Visa.
kylami dedi: Steam harcaması yapmak yeterli yani cashback almak için, teşekkürler. Ödeme yöntemi seçerken Steam'de neyi seçeceğiz? Genişletmek için tıkla... Visa.
kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #12 Shfly dedi: Visa. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde hata alıyorum neden acaba?
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 12 Temmuz 2023 #13 kylami dedi: Eki Görüntüle 1859259 Bu şekilde hata alıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok, belki kartınız internet işlemlerine kapalıdır. Nays uygulaması üzerinden biraz kurcalayın derim.
kylami dedi: Eki Görüntüle 1859259 Bu şekilde hata alıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok, belki kartınız internet işlemlerine kapalıdır. Nays uygulaması üzerinden biraz kurcalayın derim.
kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #14 Shfly dedi: Bir bilgim yok, belki kartınız internet işlemlerine kapalıdır. Nays uygulaması üzerinden biraz kurcalayın derim. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalayınca oldu aynen eyvallah. Aldık bakalım bir şeyler hayırlısı.
Shfly dedi: Bir bilgim yok, belki kartınız internet işlemlerine kapalıdır. Nays uygulaması üzerinden biraz kurcalayın derim. Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalayınca oldu aynen eyvallah. Aldık bakalım bir şeyler hayırlısı.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #15 Cs için seçkin hesap alan var mı ona da %20 geri ödeme geliyor mu