Banka/Kart Nays'ta tek seferde 400 TL ve üzeri online alışveriş yap, 100 TL hediye para kazan!

Her sitede geçerli mi online alışveriş olan?
Bu konuda inanın emin değilim. Müşteri temsilcisine sahibinden param güvendede geçerli midir diye sordum, online alışveriş olan tüm sitelerde geçerlidir kampanya dedi. Öyle diyince aldım ben de. Yalnız siteye bakiye olarak yüklenmeyecek direkt ürün satın alınacak fiyatı ödenip tıpkı dolap, gardropstaki gibi. Bu şekilde olmayınca geçmiyormuş kampanya.

Bu konuda inanın emin değilim. Müşteri temsilcisine sahibinden param güvendede geçerli midir diye sordum, online alışveriş olan tüm sitelerde geçerlidir kampanya dedi. Öyle diyince aldım ben de. Yalnız siteye bakiye olarak yüklenmeyecek direkt ürün satın alınacak fiyatı ödenip tıpkı dolap, gardropstaki gibi. Bu şekilde olmayınca geçmiyormuş kampanya.
Keşke daha erken haberim olsaydı, sitelerin illa ki bir tanesinde işim vardır ama şimdi nerden hatırlayacağım :D Teşekkürler hocam, müşteri temsilcisi öyle dediyse eğer mecburi geçerlidir her yerde bundan dönemezler herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı