Banka/Kart Nays'ta tek seferde 400 TL ve üzeri online alışveriş yap, 100 TL hediye para kazan!

Tahattüt ettikleri zaman içinde siparişimi oluşturdum, nedense.

Gün içinde alsaydınız zaten kampanyayı bitirebilirler istedikleri zaman adamların platformu onların kararları.

Saat 23'ten önce Nays uygulamasından yükleme yapamadım. Kendi tahattüt ettikleri zaman 8 Aralık 2023 saat 23:59'a kadar dı...

Kampanyadan yararlanamayınca "mağdur" olmuyorsunuz. Nays kampanyalarına "İş Bankası kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar." maddesini de ekliyor. Ayrıca son saate kadar sıkıntısız çalışan uygulamanın, Nays tarafından son saatte işlemez hale getirilme ihtimali, işini yine son anlara bırakanların sistemi çökertme ihtimalinden çok daha az.
Kampanyanın bitirilmesi yüzünden yararlanamamış olsalardı hak verilebilirdi size fakat kampanya devam ederken tamamen nays sistemi çöktü yani baya baya mağdur olmuş oldu bu insanlar. Taahüt edilen süre 8 Aralık 23.59'du fakat 23.00 dan sonra sistem çöktü ve 24.00 dan sonra sistem eski haline geldi.

Kampanya koşullarını değiştirme hakları saklı fakat madem altından kalkamayacaksın kampanyaya katılma sınırı neden koymadın diye sorarlar adama. İş işten geçti artık sanmıyorum bir şey olacağını ama denemekten de zarar gelmez.

Hocam geç o işleri sen alan aldı örnek vereyim 10000 kişi aldı 100 kişi alamadı seni çok ciddiye alırlar mı ayrıca haklar adamlara ait o yüzden çok fazla kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ben alışveriş yaptım öğlen aldım sıkıntı yoktu.

Hocam geç o işleri sen alan aldı örnek vereyim 10000 kişi aldı 100 kişi alamadı seni çok ciddiye alırlar mı ayrıca haklar adamlara ait o yüzden çok fazla kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ben alışveriş yaptım öğlen aldım sıkıntı yoktu.
Dostum ben de aldım benim için dert değil fakat bu işlerde tanımlanmış bir hak var ve geç o işleri diyerek üstünü kapatırsak ileriki zamanlarda halimiz duman olur. Benim bu sırf 400 e 100 TL den karım 300 TL yani aslına bakarsak ben zaten alacağımı almıştım ve en sonuncuyu alıyordum. Herkes sadece kendine alışveriş yapmıyor burda. Bu arada ben 23.56 civarında siparişimi geçtim yani naysın kitlenmesi beni etkilemedi ama etkileyebilirdi. İstediğim zaman alışveriş yaparım , naysın bozulması beni bağlamaz. Ben tüketici olarak iş bankasının sözüne itimat ederim. 23.59 dediyse de o süre 23.59 dur , donma sonucu hakkın kaybolması kabul edilemez. Şahsen işbankası olsam bunun üstünü de örtmeye çalışmazdım.

Sağlam boş dönmüş, Amazon ödemeyi geç alıyor bazen gidin konuları araştırın ertesi gün bile aldığı oluyor. Bankayla alakasız.

Bir de pişkin pişkin 3-5 dakika kala siparişimi oluşturdum demişsiniz. Nays size kendi sitesinden ürün satmıyor. Siteye yaptığınız ödeme 3D secure ile ise zaten dakikasında işliyor.

Sağlam boş dönmüş, Amazon ödemeyi geç alıyor bazen gidin konuları araştırın ertesi gün bile aldığı oluyor. Bankayla alakasız.

Bir de pişkin pişkin 3-5 dakika kala siparişimi oluşturdum demişsiniz. Nays size kendi sitesinden ürün satmıyor. Siteye yaptığınız ödeme 3D Secure ile ise zaten dakikasında işliyor.

Zaten kapmanyayı durdurma hakkına sahip olan bir bankaya bırak şikayet etmeyi trip bile atamazsın :D

Zaten kapmanyayı durdurma hakkına sahip olan bir bankaya bırak şikayet etmeyi trip bile atamazsın :D

Bu arkadaşta bir anlama güçlüğü problemi var sanırım. Dostum, kampanya durdurulmadı Nays'ın uygulaması çöktü. Daha da anlatmaya çalışmayacağım, ben zaten iptal etme hakkının saklı olduğunu söyledim. Madem bu arkadaşlara zor geldi kampany, a gece iptal etselerdi 🤡

Son düzenleyen: Moderatör:
Nays şu anda Hepsiburada üzerinden yaptığım 420 TL'lik alışverişin yüzde onu 42 TL yansıtmış karta. 5 gün içinde de 100 TL yansır diyorlar. Yani kampanya %10+100 TL şeklindeymiş.

Nays şu anda Hepsiburada üzerinden yaptığım 420 TL'lik alışverişin yüzde onu 42 TL yansıtmış karta. 5 gün içinde de 100 TL yansır diyorlar. Yani kampanya %10+100 TL şeklindeymiş.
Bana yaptırmadılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı