Nazar gerçekten var mı?

Sadece renkli gözlerden bahsediyor sayın arkadaşlarım nazar olması için her gözden olması gerkmez mi? Ayrıca sadece renklilerde olmasının altında bilimsel bir olay yatıyor olabilir.

Vardır ama onun adı nazar değil negatif enerji diyenler olmuş. İşte o negatif enerjiye biz nazar diyoruz.

Bilmem. Yok gibi ama bazen var gibi. Bazı olaylar tesadüf de olabiliyor. Bilemiyorum.
@Jira Merak ettim acaba hiç IQ testi yaptırdın mı? Hani herkesin zekasına laf ediyorsun ama.

@Jira Merak ettim acaba hiç IQ testi yaptırdın mı? Hani herkesin zekasına laf ediyorsun ama.
Düşünce özgürlüğü altında fikrimi belirtiyorum. Şikayetin varsa bu şikayeti bana yapmamalısın.

Arkadaşlar fazla tartışmaya girmeyelim lütfen. Ben illaki tartışmaya gireceğim diyorsanız yanlış stüdyodasınız, Müge Anlı stüdyosu yan tarafta.

Bilmem. Yok gibi ama bazen var gibi. Bazı olaylar tesadüf de olabiliyor. Bilemiyorum.

Mr. @Jira 'yı savunmak gibi olmasın ancak yanlış biliyorsunuz. Siz de dahil pek çoğumuz “IQ” ve “zeka”nın aynı şey olduğunu sanıyoruz ama aslında değil. IQ seviyesi, zeki olmanın sihirli bir göstergesi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…