Nazi Forumu mu yoksa Yardımlaşma Forumu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canını sıkmaya değmez kardeş. DA veya DH kat kat daha iyi buradan en iyisi oralarda takıl sen canın sıkılmasın.

İslam'cı anarşist birini de ilk defa görüyorum. Düşünceleriniz çok saçma bu foruma üye ise forumda aktifken forumun kurallarına uymak zorunda.

Arkadaş bana kalırsa yerinde bir eleştiri yapmış, herkesin de verdiği cevaplar beğenmiyorsan çık cinsinden. Yeni üyeleri kazanmak yerine kaybetmeyi seçiyorsak forum olarak aktiflik de haliyle aynı orantıyla azalması kaçınılmazdır. Benim şahsi görüşüm bu şekilde gayet iyi olduğu fakat yeni gelenlere bir takım ayrıcalıkların sağlanması gerektiği kanaatindeyim.

Bu son yorumumdur.
Sevindim şahsen.
Yazmayı bilmeyen adama ayrıcalık tanırsan yazmayı öğrenmez, bunu yapmaya devam eder. Yazmayı biliyorsa zaten kurallara uyup düzgünce yazar. Ayrıcalığa gerek yok, forumun kaliteli olmasının başlıca nedenlerinden biri zaten bu yazım kuralları.

Abi vallaha donanım arşivin den değilim. Nolur beni sabun yapma diyeceksin.

Senin adına tekrar ben düzenledim yazını.
@Emre C dediği gibi yazı denetimi bir nimet.

Afedersiniz ama boş yapmışsınız. Sanki elle tek tek düzenlenmiş gibi o boşluklar ayarı varmış halbuki. Ceza verirken kopyala-yapıştır yapana kadar insanlara o ayarı söyleyebilirsiniz. TDK nazi forumu olduğunu bilmiyordum o yüzden o derece dikkat etme gereği duymadım! Biri de herkese kızgın emojisi atıyor demiş ve mantıkla alakalı bir şey koymuş. Bence o küçük beynini başka şeylere yorsa daha güzel olur bu kadar ufak şeyleri takılmayı bırakın! Başarılar TDK nazi kampınızda son yorumdu.

Ben bilgili olduğum konular hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum keşke sizde noktalama işaretleri konusunda dikkatli olmaya çalışsanız. Gitmekle en iyisini yaptınız gereksiz bir üye eksilmiş oldu böylece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…