Nazi Forumu mu yoksa Yardımlaşma Forumu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer insanlar yazım kurallarına uymazsa yazılanları anlamamız zorlaşır. Kuralların böyle sıkı tutulması oldukça iyi bir şey.
Kimse kimsenin kuralına uymak zorunda değil.
İnsanlar görüşlerini açıkça söyleyecekler darılanlar yatağını ayrı sersinler.
Benim yazım kurallarıyla ilgili bir sorunum yok.
12 senedir imla kurallarına uymaya gayret ederim.
 
İnsanlar orada noktaya uymasa bile en azından düzgün yazıyorlar.
Yabancılarda böyle bir şey var işte, biraz düzgün yazıyorlar ki okunabilsin mesajları, konuları.

Konu sahibinin üç sene önce kaydolup açtığı konusuyla şu an açtığı konularla tamamıyla aynı, sıfır gelişme. Üç sene önce kaydolup konuyu açmış, devasa bir paragraft yazmış hiçbir noktalama işaretinden sonra boşluk bırakmamış. Okunabilirlik sıfır, moderasyon tek tek tüm boşlukları bırakıp konuyu düzgün bir şekilde okunabilecek seviyeye getirmiş ve bu konu muhtemelen bu sayede 2 sayfa mesaj almış.


Ki o zaman yazım denetimi de yoktu, moderasyon bu konuyla bayağı uğraşmış olmalı. Ona rağmen uyarı vermemişiz.

2 sene önce açtığı konu da aynı şekilde, noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmamış yine moderasyon rahat okunabilecek seviyeye getirmiş.



7 Mayıs'ta açtığı konuda da aynı şekilde devam etmiş, uyarısız düzenlenmiş. Şimdiye kadar bu kişiye hiç uyarı verilmemiş.

Bugün yine konu açmış, üç senedir bir gram gelişme yok. Moderasyon düzenleyip uyarı vermiş tüm hata bizde, anlıyorum.


brave_UyNLvid1XQ.png


Yazım denetimi diye bir nimetin olduğunu hatırlatayım, tüm noktalama işaretlerinden sonra sizin için boşluk bırakır kullanabilirsiniz.
 
Kimse kimseyi bu foruma yazı yazması için zorlanmıyor eğer forum içerisinde aktifliğinizi sürdürmek istiyorsanız kurallarına da uymak zorundasınız.
Kurallara uymak zorunda değilim. Alt tarafı bi internet forum sayfası. Aktiflik sürdürmek derdim de yok ben 2-3 kişiye hayrım dokunursa diye buradayım.
 
Bu son yorumumdur. Bilmiyordum "nokta" diye bir özellik olduğunu tek tek her noktalamadan sonra boşluk bırakmak saçma geldi normalde de yazı yazarken çoğu kişi yapmıyor bunu zaten. Elimden geldiği kadar düzgün yazmaya çalıştım ama hata bende burasının TDK nazi kampı olduğunu bilmiyordum, ceza alana kadar. Gözleri kanayan arkadaşlar da bu kadar eleştiri yapmak yerine ve diğer arkadaşlar bu kadar yorum yazmak yerine keşke diğer 0 mesajı olan konulara da yardım etseler de yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olsalar. Sadece burada kavga gürültü çıkarmaktan başka bir şey yapmaya çalışsalar. Zaten silebilirsiniz üyeliği ya da banlayabilirsiniz de demişim neyin kafasını yaşıyor çıkış yap diyenler anlamadım kullanmayacağım burayı. Bu forumda çok aktif olmadığımdan o "nokta" ayarını bilmiyordum sadece kuralları okuduğumda yazım hatalarına dikkat edilmesi gerektiğini bildiğim için elimden geleni yaptım. Ceza verilirken keşke o ayrıntı da söylenseymiş kopyala-yapıştır kalıp yazılması yerine. TDK nazi kampında mutluluklar dilerim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı