Northside
Centipat
Daha fazla
Lise son sınıf öğrencisiyim. Bu sene bir nebzede olsa rahat bir kafa ile ders çalışabilmek adına dil bölümüne geçtim. Neyse konu bu değil, sınıfta ben ve benim dışımda iki erkek var, gerisi ise kız ve kızlar bayağı bir fazla. Öbür erkek arkadaşlarımda başka bölümden geldiler o bölüme ve ben onlara hep iyi davrandım, sohbet ettiğimizde vesaire neyse kendileri biraz cıvık insanlar onları arkadaş olarak seviyorum fakat ders sırasında eşek şakaları yapıyorlar ve bu benim hoşuma gitmiyor, kişilik olarak sessiz bir insanım zaten kimseyle sohbetim olmaz o kadar sınıfta. Bir şeyler fırlatmalar, şişenin dibindeki suyu üzerime dökmeler vs... Bugünde arkalarında oturduğum için sırayı ittirdiler sözde çok diplerine girdiğim için, bilerek yaparak beni düşürdüler dersin ortasında. Bir şey diyemedim sustum öyle sadece bir bakış atabildim öyle güldüler kendi çaplarında. Çok gücüme gitti fakat ne kavgacı bir insanım ne de negatif, kötü biri değilim yani. Dışarıya çıktığımda bile arkalarında yürüdüğümde sen bizim peşimizden mi geliyorsun diye söylenip tersliyorlar, neyse bu konunun kötü yanı sınıfta 2.5 yıldır bir şahısa duyduğum hoşlantı var bu da en kötüsü zaten bana yapılanları onun görmesi gücüme gidiyor sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: