NBA 2K12 nereden satın alınabilir?

Merhaba,

Başlıktaki gibi NBA 2K12 oyununu yasal ve dijital olarak nereden satın alabilirim?

Saçma sapan fiyatlara satan yerleri düşünmüyorum :) 20-30 dolar gibi. Bu kadar eski oyuna o parayı vermek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4 tane web sitesi buldum; ikisi direkt olarak satıyor, diğer ikisi ise fiyat karşılaştırması yapıyor.

Yasal olup olmadıklarını, veya güvenilirlikleri hakkında bir bilgim yok. Araştırsam da pek bilgi bulamadım.

Ayrıca fark ettiğim üzere ilk paylaştığım web sitesi, referans link ile girince fiyata ₺1 ekliyor (o kısmı kaldırdım). Yani referans linklere dikkat edin; fazladan fiyat ekleyebilirler. Bağlantının temiz olduğundan emin olun, gereksiz kısımları kaldırmayı deneyin.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Kinguin daha mantıklı geldi. 247 TL biraz fazla o kadar eski oyun için gerçi. İndirim veya kampanyaları oluyor mu bu sitenin? İlk link verdiğini 2k22'yi satıyor :).

Kinguin'deki link Steam aktivasyonu mu için geçerlidir? Tam anlayamadım.

İndirim veya kampanyaları oluyor mu bu sitenin?
Hocam ben bu tarz sitelerden alışveriş yapmadığım için, sadece dün araştırmış bulundum. Bu yüzden bu siteler hakkında bir bilgim yok maalesef.

İlk link verdiğini 2k22'yi satıyor
Dalgınlık vs. olmuş olabilir hocam, kusura bakmayın.

Kinguin'deki link Steam aktivasyonu mu için geçerlidir?
Sanırım evet. Aktivasyon kodu olarak satılıyor gibi duruyor. "Anahtar Aktivasyon Detayları" kısmında detaylar yazıyor. Tam detaylı olarak okumuş olmasam da, detaylar bunlar:
chrome_screenshot_14 May 2025 10_46_18 GMT+03_00.png

247 TL biraz fazla o kadar eski oyun için gerçi.
20-30 dolar gibi fazla ücrete sahip olanları almadım, istemediğiniz için. Bulabildiğim en ucuzlar bunlardı.

Fiziki CD olarak almak isterseniz daha ucuza geliyor bazen.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı