Çözüldü NBA 2K14 0xc000007b Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

minnesota

Centipat
Arkadaşlar, uzun zamandır 0xc000007b hatası alıyorum. Technopat'ın bu konu ile ilgili videosunu izledim ve sorunumu çözemedim. Technopat sitesinde Processmonitör dosyasını paylaşmam söyleniyor. Aşağıdaki linkten dosyaya ulaşabilirsiniz:

Son düzenleme:
Programlar ve özelliklerden silip kurdum ama daha önce elle DLL kopyalamıştım onları silip tekrar mı yüklemeliyim?

Hangi DLL'ler onlar? Silin ve isimlerini yazın. Onlar için gerekli paketleri vereceğim.

Bir daha elle DLL kopyalamayın ayrıca, DLL'leri veritabanından paketler halinde kurun.

Sorunum çözüldü yardım için teşekkürler.

Elle indirdiğim MSVCR100.dll dosyalarını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden kaldırarak DLL dosyaları veritabanından indirerek kurdum böylece sorunum çözülmüş oldu.

Sorununuz çözülmesine sevindim. İyi günler, iyi oyunlar dilerim.

Bu konudaki sorunu ProcMon raporuyla tespit edip "En İyi Cevap" olarak işaretlenen mesajla çözdük.

Her açılmama/0xc000007b hatasının nedeni aynı olmuyor. Sizinkini tespit edebilmemiz için:

Process Monitor raporu oluşturup Sosyal'de uygun konu başlığının altında konu açın. Nasıl rapor alacagınızı bilmiyorsanız Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Rehberi'nden nasıl rapor paylaşacağınızı öğrenebilirsiniz.

Dosyayı bu 4 upload servislerinden birine yüklemeyi unutmayın;

Microsoft OneDrive
Yandex Disk
DropBox
MediaFire

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…