Arkadaşlar, uzun zamandır 0xc000007b hatası alıyorum. Technopat'ın bu konu ile ilgili videosunu izledim ve sorunumu çözemedim. Technopat sitesinde Processmonitör dosyasını paylaşmam söyleniyor. Aşağıdaki linkten dosyaya ulaşabilirsiniz:
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Aynı DLL hata veriyor, doğru yaptıgına emin misin? Verdiğim linklerde hem x86 x64 sürümünü kurmalısınız. Hata veren paketler için programlar ve özelliklerden kaldırıp tekrar kuracaksınız.
Elle DLL kopyaladın mı önceden ayrıca?
Kurulum yaparken Avast'ı devre dışı bırakın ayrıca. Oyunu açarken de kapalı olsun.
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Özellikle 0xc000007b hatası alan kullanıcıların en büyük sorunu, System32 veya SysWOW64 klasörüne elle kopyalanan DLL dosyaları. Bu sorunu çözmek için her bir DLL dosyasının hangi paket ile geldiğini tespit ettik ve bu DLL dosyası için gerekli yükleme paketine ait bağlantıları bir araya...
Elle indirdiğim MSVCR100.dll dosyalarını System32 ve SysWOW64 klasörlerinden kaldırarak DLL dosyaları veritabanından indirerek kurdum böylece sorunum çözülmüş oldu.
Sorununuz çözülmesine sevindim. İyi günler, iyi oyunlar dilerim.
Bu konudaki sorunu ProcMon raporuyla tespit edip "En İyi Cevap" olarak işaretlenen mesajla çözdük.
Her açılmama/0xc000007b hatasının nedeni aynı olmuyor. Sizinkini tespit edebilmemiz için:
Process Monitor raporu oluşturup Sosyal'de uygun konu başlığının altında konu açın. Nasıl rapor alacagınızı bilmiyorsanız Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Rehberi'nden nasıl rapor paylaşacağınızı öğrenebilirsiniz.
Dosyayı bu 4 upload servislerinden birine yüklemeyi unutmayın;