NBA 2K15 Grafik Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HannibalTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ne yaptıysam olmadı. Video çektim ve her şey mevcut. 37 GB indir. Sonra böyle bir bug mu diyeyim? Ne diyeyim? Sorunla karşılaş. Sistemim çok iyi. Ancak Blacktop olsun, Quickmatch olsun oynayamıyorum. Videoyu izlediğinizde bana hak vereceksiniz. Yardım ederseniz sevinirim. Çünkü 4 kere silip yüklememe rağmen olmadı. Update gibi her yolu denedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz nedir, oyun orijinal mi?

Oyun da malesef orjinal değil ama orjinal alanlarda da bu tür şeylerle karşılaştım YouTube gibi sitelerde.

Sistem Özelliklerim:
Asus maximus formula VI anakart
i5 intel işlemci 2 .nesil
16 GB DDR3 RAM Kingston
Zotac 780 GTX 384 Bit 3 GB ekran kartı
800 watt Thermaltake PSU
Windows 8.1 pro 64 bit

Oyunda Malesef orjinal değil ama orjinal alanlarda da bu tür şeylerle karşılaştım YouTube gibi sitelerde.

Sistem Özelliklerim:
Asus maximus formula VI anakart
i5 intel işlemci 2 .nesil
16 GB DDR3 RAM Kingston
Zotac 780 GTX 384 Bit 3 GB ekran kartı
800 watt Thermaltake PSU
Windows 8.1 pro 64 bit

Sisteminiz çok güzel. Birkaç bin TL ödemiş olmalısınız. Madem bu kadar güzel bir sisteme sahipsiniz oyunu da orijinal alın derim. Hem daha iyi performans elde edersiniz hem de crack, update, multiplayer oynayamama gibi dertlerden kurtulmuş olursunuz.

Doları 2.22'den hesaplarsak 88 TL'ye geliyor.
https://www.g2a.com/nbn-2k15-steam-cd-key-global.html

Ya da TTnet'li isen 12 ay taksitle ayda 10 TL ödeyerek 120 TL'ye sahip olabilirsin.
Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu

Orijinal almak istemiyorsan da korsan sürüme gelecek güncellemeleri beklemek zorundasın. Technopat ekibi olarak korsana destek vermiyoruz.

İyi de bilgisayarı ben toplamadım abim topladı. Bende orjinal oyuna verecek para yok ve benim indirdiğim NBA 2K15 reoladed sürümünü çoğu kişi indirmiş ve oynuyor. Ben o sorunu çözemediğim için buraya yazıyorum yoksa ben biliyorum orjinal almasını ama Türkiye şartları belli.

İyi de bilgisayarı ben toplamadım abim topladı. Bende orjinal oyuna verecek para yok ve benim indirdiğim NBA 2K15 reoladed sürümünü çoğu kişi indirmiş ve oynuyor. Ben o sorunu çözemediğim için buraya yazıyorum yoksa ben biliyorum orjinal almasını ama Türkiye şartları belli.

Dediğim gibi o zaman başka bir sürümünü indirin ya da update çıkmasını bekleyin. Korsana destek vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı