Çözüldü NBA 2K15 My Player store sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eaquitas

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.

Oyunum orjinali. My kariyer'de sıkıntısız oynuyorum ama karakteri özelleştirmeye gelince my player store var, giriyorum oyun masaüstüne atıyor sebebi nedir acaba ? Ayakkabı yaratma ekranına gelince ve my team'a girince de atıyor oyundan. Yani oflline moddan bi farkı kalmıyor. Bütün driverler vs güncel. Benimle aynı problemi yaşayan çözüm bulan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NBA 2K'nın online versiyonu Türkiye'de biraz sıkıntılı diye biliyorum. Korsan bir NBA 2K oyunu da varsa onu kaldırıp da deneyin bir de.
Korsan yok hocam PC'yi yeni formatladım tekrar kurdum ama yine aynı hatayı alıyorum. NBA 2k15 oyunu olan başka birine sordum. Türk onda öyle bi problem olmamış.

Donanım özellikleriniz ve işletim sisteminiz nedir?

Hocam problem tam olarak bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla ekran kartından kaynaklanıyor demiş bikaç kişi. 9800 GT ekran kartı var bende de.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı