NBA 2K15 Online Your Network Connection Has Been Lost Sorunu

PAULPİERCE

Hectopat
Daha fazla  
Win'7 den 10'a geçtim. Steam dosyalarını da olduğu gibi kopyaladım. Şimdi oyuna girdiğimde online bağlanamıyorum. Bu konuda bi bilgisi olan var mı ?

Hata da şu şekilde ;

Your network connection has been lost. Please check your cables before singing in again.

Çözümleri bekliyorum.

Teşekkürler.

Bu arada sorun internet bağlantısı değil. PC internete bağlı.

20150801_233224.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Dün Win8.1 pro dan Win10 Pro'ya geçtim. 4 saate yakın NBA2K15 oynadım, en ufak sorun yoktu. Bu sabah PC'yi açtığımda yukarıdaki resimde görünen mesaj geldi. Saatlerdir bekliyorum serverde sorun vardır diye, ama anladım ki sorun bizim PC'de. Geri zekalının biri çıkıp internet bağlantısını kontrol et dememesi için şu ana kadar PC'de yaptıklarımı yazıyorum.
1- Steam'ı kaldırıp yeniden kurdum
2- PC'yi defalarca kapatıp açtım
3- Modemi kapatıp açtım, IP değiştirdim
4- Host dosyasını sildim
5- Güvenlik duvarını devre dışı bıraktım
6- Windows Defender'i devre dışı bıraktım
7- Ve bütün burada anlattıklarımı internet bağlantısı olan oyunun çalışmadığı PC'den yazıyorum

Varmı bize yardımcı olacak Allah rızası için?

Şimdi steam forumlarından öğrendiğim kadarıyla güvenlik sorunları sebebiyle Win10 x64 de NBA2K15 çalışmıyormuş. 2K dan yapılan açıklamaya göre düzeltmek için şuan bir çalışma yapılmıyor. Bize zorla 8.1 e geri dönün diyorlar yani. Biraz bekleyip göreceğiz. Eğer düzeltme olmazsa steam'dan oyunun parasını geri isteyeceğim.

Ben de baya bi dolandım forumlarda işe yarar bi yorum bulamamıştım. Teşekkürler yorumun için. Artık 2K nın keyfini bekliyicez anlaşılan. :S

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı