Merhaba arkadaşlar Steam'den NBA 2K19 aldım ancak şöyle bir hata ile karşılaşıyorum;
Directx 11 güncelledim ancak hata devam ediyor, sebebi nedir acaba?
Ayrıca ekran kartı driverları güncel değil. Neden bilmiyorum ama ne zaman güncellesem aygıt yöneticisinde sarı ünlem çıkıyor ve nvidia ekran kartı bozuluyor, intelin ekran kartını kullanıyor.
Hatada acik bir sekilde gereken sistem özellikleri belirtilmis. DX11 destekli ekran karti, SSE4.2 destegi olan iki cekirdek veya üzeri bir islemci gerekiyor demis.
Öncelikle GPU sürücüsünü güncellemeye calisin. Harici ekran kartini görmedigi icin bu hatayi aliyorsunuz büyük ihtimalle. Bunun icin konu acip, forumdan destek alabilirsiniz.
Kullandiginiz CPU'da ise SSE4.2 destegi bulunmakta.
Hocam ekran kartını güncelleyemiyorum ki, güncelleyince aygıt yöneticisinde sarı ünlem çıkıyor ve ekran kartı bozuluyor saatlerce silip yeniden kurmaya uğraşıyorum. Senelerdir bu sıkıntı var ne yaptıysam güncelleyemiyorum. Güncellemeden oynayamaz mıyım bu oyunu? Eğer öyleyse mecbur iade edicem
hocam o videoda denilenleri yapınca oyun açıldı ama sistem yetersizdi sanırım yinede kasmalar vardı yani çok değil ama yinede vardı. Joystickte sıkıntılıymış zaten bende iade ettim, uğraşmak istemedim.