NBA 2K19 D3D11 Hatası

elkadnezar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Steam'den NBA 2K19 aldım ancak şöyle bir hata ile karşılaşıyorum;

Directx 11 güncelledim ancak hata devam ediyor, sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

ekran kartıda nvidia geforce 540m 1 gb

Ayrıca ekran kartı driverları güncel değil. Neden bilmiyorum ama ne zaman güncellesem aygıt yöneticisinde sarı ünlem çıkıyor ve nvidia ekran kartı bozuluyor, intelin ekran kartını kullanıyor.

Hocam ekran kartını güncelleyemiyorum ki, güncelleyince aygıt yöneticisinde sarı ünlem çıkıyor ve ekran kartı bozuluyor saatlerce silip yeniden kurmaya uğraşıyorum. Senelerdir bu sıkıntı var ne yaptıysam güncelleyemiyorum. Güncellemeden oynayamaz mıyım bu oyunu? Eğer öyleyse mecbur iade edicem

Ayni sorunu yasayan birinin konusu; https://forums.geforce.com/default/topic/928353/d3d11createdevice-failed/

Nvidia karti yerine dahili kart ile calistigi icin bu hatayi almis. Oyunu harici kart ile calistirmayi deneyin önce.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü versiyonu kac bu arada?

hocam o videoda denilenleri yapınca oyun açıldı ama sistem yetersizdi sanırım yinede kasmalar vardı yani çok değil ama yinede vardı. Joystickte sıkıntılıymış zaten bende iade ettim, uğraşmak istemedim.

Sürücü versiyonuda 331.82 , baya eski yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı