Sorunun çözümü bende işe yaradı, siz de deneyin isterseniz.
1) Epic Games Launcher kurulum dizininize gidin: C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay 2) "_disabled" (veya ne istersen) adlı yeni bir klasör oluşturun.
3) EOS ile başlayan tüm dosyaları bu (_disabled) klasöre sürükleyin (E.G. Eosoverlayvklayer-Win32.json) 4) oyunu tekrar başlatın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Sorunun çözümü bende işe yaradı, siz de deneyin isterseniz.
1) Epic Games Launcher kurulum dizininize gidin: C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay 2) "_disabled" (veya ne istersen) adlı yeni bir klasör oluşturun.
3) EOS ile başlayan tüm dosyaları bu (_disabled) klasöre sürükleyin (E.G. Eosoverlayvklayer-Win32.json) 4) oyunu tekrar başlatın.
Sorunun çözümü bende işe yaradı, siz de deneyin isterseniz. 1) Epic Games Launcher kurulum dizininize gidin: C:\program files (X86)\epic Games\Launcher\Portal\Extras\Overlay 2) "_disabled" (veya ne istersen) adlı yeni bir klasör oluşturun. 3) EOS ile başlayan tüm dosyaları bu (_disabled)...
Epic Games Launcher kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumuna gidebilirsiniz. Kurulum dizini burası oluyor. Konu sahibi anlatırken değişik bir dil kullanmış. Videolu anlatım bulabilirsem paylaşacağım.
Epic Games Launcher kısayoluna sağ tıklayıp dosya konumuna gidebilirsiniz. Kurulum dizini burası oluyor. Konu sahibi anlatırken değişik bir dil kullanmış. Videolu anlatım bulabilirsem paylaşacağım.