Çözüldü NBA 2K21 "D3D11 Create Device failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İBRAHİM166556

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic'ten NBA aldım saatlerdir inmesini bekledim fakat sonra böyle bir hatayla karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (84).png
    Ekran Görüntüsü (84).png
    456,7 KB · Görüntüleme: 241
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sisteminiz gereksinimleri karşılamıyor. Ekran kartı DX11 desteklemeli, sizinki DX10.1 destekliyor. İşlemci gereksinimleri karşılıyor ama ekran kartı yetersiz.
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/discover/228173/d3d11createdevice-failed/ sizinle aynı sorunu yaşayan birisi.

Oyunu ekran kartı üzerinden çalıştırınca çözülüyormuş sanırım. Aşağıdaki videoyu deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerinizin aynısını yaptım, oyun 1-2 saniye açılıyor sonra tekrar kapanıyor.
Ya sadece hatasız oyun oynamak istiyorum, yeter ya.
Artık yardım edebilen çıkacak mı?

Sisteminiz gereksinimleri karşılamıyor. Ekran kartı DX11 desteklemeli, sizinki DX10.1 destekliyor. İşlemci gereksinimleri karşılıyor ama ekran kartı yetersiz.

Çözüm

Teşekkürler. Boşuna 2 gün beklemişim.

Peki hiç çözümü yok mu, kasarak oynasa da yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı