Çözüldü NBA 2K21 out of range hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

natkozcn

Hectopat
NBA 2K21 kurdum bugün. Ekranım 1400x900 olduğu için out of range hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Bana doğru yere bakıyormuşsunuz gibi gelmedi Windows+R kısayolu ile çalıştırı açın. Arama yerine appdata yazıp aramayı başlatın. Sonrasında Roaming klasörü içinde 2K Sports, ardından NBA 2K21 klasörünü bulun. Orada olmalı config dosyası.
\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K21\VideoSettings.cfg config dosyası bu konumda. Buradan değiştirebilirsin.

Artı -1 Eksi
Nasıl yok? Doğru yere baktığınıza emin misiniz? Bu konuda böyle çözmüştük. Oyunun Epic'ten olduğu kesin değil ama muhtemelen öyleydi.

Artı -1 Eksi
evet dostum eminim doğru yere baktığıma yok maalesef.

Dosya Ekleri

• 3333.png
    117,3 KB · Görüntüleme: 47
Bana doğru yere bakıyormuşsunuz gibi gelmedi Windows+R kısayolu ile çalıştırı açın. Arama yerine appdata yazıp aramayı başlatın. Sonrasında Roaming klasörü içinde 2K Sports, ardından NBA 2K21 klasörünü bulun. Orada olmalı config dosyası.

Çözüm
çok teşekkür ederim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…