NBA 2K21 RX 550 ve i5-3470 sistemde 60 FPS oynanır mı?

Anladım. Bendeki dalgalanma da bundan kaynaklı olabilir. Ama cok da gerek kalmadı aslında çünkü genellikle hikaye modlu oyunlarda kullanıyordu ve 75 Hz de 60 FPS dolansa bile akıcı oluyordu oyun. O yüzden 75 Hz de bırakıyorum.
75Hz de sabit 75 FPS almazsan oyun akıcı olmaz kasma hissi olur. 75 FPS altına inmesinden bahsediyorum. 120 FPS falan yine akıcı gösterir.

Hocam akıcı şekilde oynayabilirsiniz. 75 ve 60 hz nasıl olur onun hakkında fikrim yok maalesef.
Teşekkürler hocam . Oyun yüklenince fps degerlerimi paylaşırım
75Hz de sabit 75 FPS almazsan oyun akıcı olmaz kasma hissi olur. 75 FPS altına inmesinden bahsediyorum. 120 FPS falan yine akıcı gösterir.

İllaki kasma hissi oluyor ama 60 Hz'ye indirince de pek farkı olmuyor gibi geliyor bana.

Teşekkürler hocam . Oyun yüklenince fps degerlerimi paylaşırım

İllaki kasma hissi oluyor ama 60 Hz'ye indirince de pek farkı olmuyor gibi geliyor bana.
75 Hz olunca FPS 67-70 falan olsa bile kasıyor gibi hissedersin hocam. Kasmıyor gibi olması için en az Hz oranın kadar FPS değeri alman gerekiyor yani ben böyle deneyimledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı