NBA 2K23 smaç basılmıyor

Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bi ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor

Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bir ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor.

Defans ile oynayabilir tendencies kısmında. Ama kendi takımının defansını da kötüleştirir kendi kullanmadığında o oyuncuyu.

Defans ile oynayabilir tendencies kısmında. Ama kendi takımının defansını da kötüleştirir kendi kullanmadığında o oyuncuyu.

Hocam her halükarda sayı yiyorsunuz zaten bence NBA de defanslar oyun esnasında 2. veya 3.planda olmalı oyunda ben akıp gitmek istiyorum zaten oyun durunca beni boğuyor ve sıkılıyorum arkadaş o şekilde düşünüyorsa yapabilir.

Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bi ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor
Hocam Defans ve movment sekmelerinde olabilir mi dediğiniz ayar?

Hocam her halükarda sayı yiyorsunuz zaten bence NBA de defanslar oyun esnasında 2. veya 3.planda olmalı oyunda ben akıp gitmek istiyorum zaten oyun durunca beni boğuyor ve sıkılıyorum arkadaş o şekilde düşünüyorsa yapabilir.
Hocam +50 farkla maçları kazanıyorum ama maçta hiç smaç basamıyorum ağrıma gidiyor.

Hocam defans ve movment sekmelerinde olabilir mi dediğiniz ayar?

Hocam +50 farkla maçları kazanıyorum ama maçta hiç smaç basamıyorum ağrıma gidiyor.

Dümdüz koşmaya çalışınca hep öyle oluyor. Sağ analog ile crossover ve benzeri hareketler yaparak savunanı geçmeyi deniyor musun?

Hocam ayrıca defans sıkıntım var, karşı takımda topu taşıyan oyuncuyu tutan adamı bulana kadar sayı yiyorum, bunu otamatikmen yapan bir ayar var mı?

Dümdüz koşmaya çalışınca hep öyle oluyor. Sağ analog ile crossover ve benzeri hareketler yaparak savunanı geçmeyi deniyor musun?
Evet ancak center pota altında beni kesiyor.

Hocam ayrıca defans sıkıntım var, karşı takımda topu taşıyan oyuncuyu tutan adamı bulana kadar sayı yiyorum, bunu otamatikmen yapan bir ayar var mı?

Evet ancak Center pota altında beni kesiyor.

Şey yapmayı deneyebilirsin. Mesela Ja'yı kullanıyorsun. Hemen bir quick ISO play açıp birkaç crossover falan yaparak geçersin savunanı. Zaten patlayıcı olduğundan ja vurur smacı. Bir de sağ analogu seri yukarı aşağı yapınca barlı smaç vuruyor poster öyle yapabiliyorsun.

Sadece koşarak kare basınca genelde vuramıyor smacı. Aynı şut atar gibi bar çıkıyor analogu yukarı aşağı yapınca. Çok güzel animasyonlar denk geliyor excellent release yapabilirsen. Ben çok yapamıyorum ama ara sıra denk geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı