Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bir ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor.
Defans ile oynayabilir tendencies kısmında. Ama kendi takımının defansını da kötüleştirir kendi kullanmadığında o oyuncuyu.
Hocam Defans ve movment sekmelerinde olabilir mi dediğiniz ayar?Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bi ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor
Hocam +50 farkla maçları kazanıyorum ama maçta hiç smaç basamıyorum ağrıma gidiyor.Hocam her halükarda sayı yiyorsunuz zaten bence NBA de defanslar oyun esnasında 2. veya 3.planda olmalı oyunda ben akıp gitmek istiyorum zaten oyun durunca beni boğuyor ve sıkılıyorum arkadaş o şekilde düşünüyorsa yapabilir.
Hocam defans ve movment sekmelerinde olabilir mi dediğiniz ayar?
Hocam +50 farkla maçları kazanıyorum ama maçta hiç smaç basamıyorum ağrıma gidiyor.
Hocam ayrıca defans sıkıntım var, karşı takımda topu taşıyan oyuncuyu tutan adamı bulana kadar sayı yiyorum, bunu otamatikmen yapan bir ayar var mı?Hocam her attığını girdiren değil talebine göre defansı delemiyor sorun bu bunun bi ayarı var da şu an istediğim ekran görüntüsü gelmedi tendencies oyuncuların sahaya dağılımını ve eğilimini etkiliyor
Evet ancak center pota altında beni kesiyor.Dümdüz koşmaya çalışınca hep öyle oluyor. Sağ analog ile crossover ve benzeri hareketler yaparak savunanı geçmeyi deniyor musun?
Hocam ayrıca defans sıkıntım var, karşı takımda topu taşıyan oyuncuyu tutan adamı bulana kadar sayı yiyorum, bunu otamatikmen yapan bir ayar var mı?
Evet ancak Center pota altında beni kesiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.