NBA 2K25 alınır mı?

Pay to win ( para verdikçe kazan) şeklinde olduğu söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsun.

Pay to Win ( para verdikçe kazan) şeklinde olduğu söyleniyor. Bu konuda ne düşünüyorsun.

Pay to Win diyemeyiz. Sadece pay to skip var yani sen Build açtığında 60 ovr ile başlıyorsun ve vc kasıp ovr yükseltmeye çalışırken parası olan 85ovr ile başlıyor ve 85 ovr üstüne çıkması için oynaması gerekiyor. Badge muhabbetide yani yetenek gibi düşünebiliriz bunlarda para ile alınmıyor sadece oynayarak kasılabiliyor. Yani 85ovr 0 badge ile 85 ovr full badge arasında çok ciddi fark var. Bir de rep muhabbeti var bu da oynayarak kasılıyor ve her rep levelinde ödüller var burada oynanışı etkileyen sadece +5 puan var örneğin 94 Driving dunk varsa 99 yapabiliyorsun bunun sayesinde. Bu +5 puanda sadece oynayarak kasılan rep puanı ile geliyor ve sadece 2 adet var ilkini almak için yaklaşık 200-250 saat oynamak gerek diğeri ise çok daha fazla. Rep puanında paranın hiçbir türlü etkisi yok. Sonuç olarak paranın tek etkisi 60 ovr ile değil 85 ovr ile başlaması. Fakat 2'sininde Badge'leri 0. o yüzden ilk başta avantajsız oluyorsun fakat oynayarak bu fark çok rahatlıkla kapatılıyor. 2K21-2K22-2K25 oynadım ve sadece başlarda zorluk çektim biraz Build oturduğunda zaten artık oyun akıyor fakat burada rakiplerine dikkat et karşındaki rakibe bakıp kaç ovr olduğuna falan bakıp muadillerine göre oynayarak yükseliyorsun yükseldikten sonra zaten iyi oyuncularda sana davet atmaya başlıyor ve oyun çok daha zevkli hale geliyor.

Benim asıl amacım online oynamak değil yani oynarım tabi arada ama ana sebep arkadaşlar ile 1v1 2v2 atmak eğer takım seçerek 2v2 sistemi var ise güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı