NBA mı ESO mu?

hugedead

Decapat
Arkadaşlar elimde bir miktar para var ve kararsız kaldım. NBA 2K19 mu almalıyım yoksa tüm DLC'ler ile birlikte ESO mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2k veya genel olarak NBA serisi 1 yıllık oyunlardır. Bir sonraki yılın oyunu çıktığı anda kimse oynamaz bir öncekini. ESO'ya ise sürekli olarak yeni ek paketleri, DLC'ler falan geliyor. 2014-2018 arasında beta dahil olmak üzere binlerce saat oynadım. Topluluğu yardımsever, arkadaş grubu edinip raid falan yaparsan gayet eğlenceli vakit geçirirsin.

Bu arada ben elinizde PS4 olduğunu varsayarak NBA 2K19 dedim klavye ile NBA 2K19 oynayacaksanız alacağınız zevk istediğiniz gibi olmayacaktır. ESO biraz daha freeroam bir oyun olduğu için size hoş gelebilir tabii ki.

Bu arada ben elinizde PS4 olduğunu varsayarak NBA 2K19 dedim klavye ile NBA 2K19 oynayacaksanız alacağınız zevk istediğiniz gibi olmayacaktır. ESO biraz daha freeroam bir oyun olduğu için size hoş gelebilir tabii ki.
Pc'de oynuyorum ve ilk önce NBA almayı düşünmüştüm sonra incelemelere bakınca çok microtransaction olduğunu gördüm ve kararsız kalıp size sordum. Neyse galiba ESO alacağım. Yardım eden herkese teşekkürler

Merhaba, cahilim biraz konuya uzak bir soru soracağım ESO nedir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı