NBA2K26 alınır mı?

davy801

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. NBA2k26'nin indirime girdiğini gordum. Hayatimda hiç NBA oyunu oynamadim fakat 10 senelik FIFA gecmisim var. NBA takip eden, izleyen birisiyim. Almak istiyorum oyun modlarini kisaca anlatabilecek, nasıl ogrenebilecegime dair tuyolar verebilecek varsa mutlu olurum. Simdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben iki oyunu da her senesini oynamış biri olarak (19'dan beri) NBA 2K daha çok zevk veriyor, Ultimate Team pisliginden kurtulmuş olursun. NBA 2K'da mycareer ve myteam olarak 2 çeşit oyun modu var, en çok oynanan mycareer, kendi oyuncunu yaratıp kariyer yapıyorsun sonra parkta, 5V5 recde, 1V1 2V2 theaterde vsler atıyorsun. Myteamde Ultimate Team'in NBA 2K hali, kesinlikle söyleyebilirim mycareer daha zevklidir. Nasıl öğreneceğin konusuna gelirsek acayip zor bir oyun degil, meterini büyütürsen (customize HUD kısmından ayarlardan) daha iyi oynarsın, soracagın soru olursa yazarsın.

Kanka ben iki oyunu da her senesini oynamış biri olarak (19'dan beri) NBA 2K daha çok zevk veriyor, Ultimate Team pisliginden kurtulmuş olursun. NBA 2K'da mycareer ve myteam olarak 2 çeşit oyun modu var, en çok oynanan mycareer, kendi oyuncunu yaratıp kariyer yapıyorsun sonra parkta, 5V5 recde, 1V1 2V2 theaterde vsler atıyorsun. Myteamde Ultimate Team'in NBA 2K hali, kesinlikle söyleyebilirim mycareer daha zevklidir. Nasıl öğreneceğin konusuna gelirsek acayip zor bir oyun degil, meterini büyütürsen (customize HUD kısmından ayarlardan) daha iyi oynarsın, soracagın soru olursa yazarsın.

Tam da ustune bastın, gercekten de Ultimate Team'den sıkıldım fakat hiç saracak oyun yoktu. Birkaç gundur ogrenmeye calisiyorum train modlarında, arada bir de quick play oynuyorum. Teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı