Expeleviosa14 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar dün saat 21.34 gibi bilgisayarımı açtım ve mavi ekran hatası verdi. Sürekli kendini yeniden başlatıyor ve bilgisayar sadece güvenli modda açılabiliyor. Yardım edebilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar dün saat 21.34 gibi bilgisayarımı açtım ve mavi ekran hatası verdi. Sürekli kendini yeniden başlatıyor ve bilgisayar sadece güvenli modda açılabiliyor. Yardım edebilir misiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ağustos 2015 #2 NDIS.sys ağ kartı sürücüsüdür. Güvenli modda açıp ağ kartı sürücüsünü silin. Sonra da güncel sürümü indirip normal modda kurun. Artı 0 Eksi
NDIS.sys ağ kartı sürücüsüdür. Güvenli modda açıp ağ kartı sürücüsünü silin. Sonra da güncel sürümü indirip normal modda kurun.
MegaSub00 Zeptopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #3 Recep Baltaş dedi: NDIS.sys ağ kartı sürücüsüdür. Güvenli modda açıp ağ kartı sürücüsünü silin. Sonra da güncel sürümü indirip normal modda kurun. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda internet kullanılmıyor. Nasıl indirebilirim ki? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: NDIS.sys ağ kartı sürücüsüdür. Güvenli modda açıp ağ kartı sürücüsünü silin. Sonra da güncel sürümü indirip normal modda kurun. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda internet kullanılmıyor. Nasıl indirebilirim ki?