Ne al sat yaparak para kazanılabilir?

Ne yaptın hocam bir bakarsın altın olmuş 5500 lira ülkenin sağı solu belli değil, özgür özel'i hapishaneye atarlar görürsün.

Hocam 10 yıl önce ne alabiliyorsan altınla şu an onu alıyosun pederin Fiat Linea'sı 4 sene önce 2016 model 1.6 Multijet 70 k ya sattı şu an 600k 2020 de altın 500 TL şu an 4350 artış miktarına göre oranlarsak altın daha kötü durumda. Sadece enflasyona karşı değer korunuyor bir karı falan yok.

Ekran kartı, en mantıklısı bu bence belli piyasası var.
Mining falan olaylarından pc işine girmek istemiyorum yada bozuk çıkar diye.

Konsol ile al sat işine başladım bilgisayar kısmı hızlı gidiyor konsol kısmına bulaşma en hızlı gidenler iPhone telefonlar oluyor çok fazla elimden geçti başarılar dilerim 40 bin TL ile iPhone serisi bir telefon alıp biraz kullanıp satabilirsin.
Büyük ihtimalle telefon yapcam.

Mining falan olaylarından PC işine girmek istemiyorum ya da bozuk çıkar diye.

Büyük ihtimalle telefon yapacağım.

Bilgisayar işi sıkıntılı dediğiniz gibi mining olayları oluyor şu an elime geçen sistem mining sistemi ve Power'i arızalı geldi bana bir şey denmeden telefon konusunda mutlaka satış sözleşmesi yap ve kutu olmasına dikkat et ve fatura.

Mining falan olaylarından pc işine girmek istemiyorum yada bozuk çıkar diye.

Büyük ihtimalle telefon yapcam.
Mining güncel olarak çok kazançlı bir iş olmadığından minigli ekran kartı denk gelmesi hayli zor. Eskiden daha korkulacak bir konuydu yine de sizin kararınız.

Dropshipping öğrenmeyi deneyebilirsin gençsin 3 5 sene içinde tecrübe kazanırsan belirli bir yerlere gelebilirsin kardeşim sana bir YouTube link bırakayım zamanın olursa izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı