Ne botu yapmalıyım?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Satmak için bot yapmayı düşünüyorum, kenarda WhatsApp otomasyon botum var ona özellik ekleyip satmayı düşünüyorum, aklınıza gelen botlar (Discord botu hariç) varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
League of Legends XP botu olabilir.

Millete ban yedirmez mi?
Sanmıyorum. West'e bakarsanız Kolay Seviye Botlar kısmında sadece bot oyuncular var aynı şekilde zaman zaman TR sunucusunda da denk geldiğim olmuştu. Base bile atmıyorlar tüm oyuncular mid tutuyor minyon itiyor sonra oyunu bitirene kadar kule alıyorlar.

Hocam bilgim yok da bu botları hangi yazılım diliyle yapıyorsunuz? Örnek: XP botu yaptınız bunu nasıl çalıştırıyorsunuz.

Hocam bilgim yok da bu botları hangi yazılım diliyle yapıyorsunuz? Örnek: XP botu yaptınız bunu nasıl çalıştırıyorsunuz.
Botlarımı Python diliyle yapıyorum, XP botu nasıl yapılır daha önce araştırmadım. Daha çok otomasyon programları yapıyorum.

Botlarımı Python diliyle yapıyorum, XP botu nasıl yapılır daha önce araştırmadım. Daha çok otomasyon programları yapıyorum.

Bot yapmayla ilgili kurs önerebilir misiniz hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…