Ne Çıkar Bahtımızda Ayrılık Varsa

Umarım mutlu sonla biter hocam sizinkisi, bana zaten pek sıcak bakmıyordu açıldım ret yedim ama olsun en azından içimde kalmadı.

Umarım, çok teşekkür ederim :)

2022 ilk aylar ;(, kim bilebilirdi dağılacağını...

Nedense bir üzüntü kapladı içimi, yıllarca bir arada olup birden samimiyetimizin azaldığı ya da direkt aramızın bozulduğu arkadaşlıklarım geldi aklıma. Ben Ayaz Meyhanesi dinlemeye gidiyorum hocam, anlayamadığım şekilde böyle duygularıma tercüman oluyor bu şarkı.

Umarım mutlu sonla biter hocam sizinkisi, bana zaten pek sıcak bakmıyordu açıldım ret yedim ama olsun en azından içimde kalmadı.
Böyle hikayeler de olabiliyor maalesef, geçmiş olsun be hocam.
Nedense bir üzüntü kapladı içimi, yıllarca bir arada olup birden samimiyetimizin azaldığı ya da direkt aramızın bozulduğu arkadaşlıklarım geldi aklıma. Ben Ayaz Meyhanesi dinlemeye gidiyorum hocam, anlayamadığım şekilde böyle duygularıma tercüman oluyor bu şarkı.
Geçmiş olsun hocam, iyi dinlemeler. Ben 5. sınıftan beri kurduğum yakın arkadaşlıklardan sadece biriyle yolumu ayırdım. O da kendisi seçti ayrılmayı, cevap vermedi hiçbir şekilde. 5 kişiydik, 4 kişi devam ediyoruz:

Untitled.png

İnsan en azından görmemişse gördüğü zaman bi "pardon, görmemişim" yazar değil mi?....

Böyle hikayeler de olabiliyor maalesef, geçmiş olsun be hocam.

Geçmiş olsun hocam, iyi dinlemeler. Ben 5. sınıftan beri kurduğum yakın arkadaşlıklardan sadece biriyle yolumu ayırdım. O da kendisi seçti ayrılmayı, cevap vermedi hiçbir şekilde. 5 kişiydik, 4 kişi devam ediyoruz:

Orta okuldan beri bir sürü yakın arkadaşım oldu, çoğu zaman beraber yemek yedik, beraber karikatür çizdik, beraber dayak yemekten kaçtık 😀 ve daha bir sürü şey yaptık. Yeri geldi bazılarıyla samimiyetim azaldı ve 40 yılda bir selam verir oldum bazılarıyla da çok büyük kavgalar ettim ve bir daha hiç konuşmadık. Kavga etmemeyi ben de çok isterdim ancak öyle bir an geliyor ki kırgınlık yaşanmadan işler bitmiyor. Şu an gerçekten kendime yakın gördüğüm 4 kişi var, bir sürü arkadaşım var ancak bu 4 kişinin yeri bende başka.

Eki Görüntüle 1561879

İnsan en azından görmemişse gördüğü zaman bir "pardon, görmemişim" yazar değil mi?

Vefasız insan işte hocam, böyle kişilerle iletişimi kesmek en doğrusu. Hiç olmadı meşgulüm falan yazar insan, direkt cevapsız bırakmış. Benim de böyle sessiz sedasız bırakıp giden bir arkadaşım oldu, kendi seçimi ama keşke arkamızdan ağır küfürler eden kişilerin yanına gitmeseydi.

Yazarken 6.sınıfta Clash of Clans oyununda kurduğumuz sınıf klanının 9.sınıfta ki son mesajı ve dağılışı geldi aklıma 😕, eski ve üzücü anılar ama yine de özlüyor insan. Klan kavga ile dağılmıştı
Mail'de gezinirken kavga ettiğim bir arkadaşımla kurduğumuz sunucuda çektiğimiz bir resmi buldum.

server.png

1 Aralık 2020'de oynamışız, o zamanlar bir gün kavga edeceğimiz aklımın ucundan bile geçmezdi. Intel HD Graphics kullanan PC ile zar zor açılan server, sinir bozan "Windows etkin değil" yazısı ve MC 1.8 :(. Kötü zamanlar bile olsa özlem duymamak çok zor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı