Olga666
Kilopat
Yok bence kesinlikle oyle biri degil. Ama sonrasini da bilemedigim icin haklisin. Karsilik da veriyor bazen, mutluluktan titriyorum
Size güveniyorum hocam eminim başarırsınız
Yok bence kesinlikle oyle biri degil. Ama sonrasini da bilemedigim icin haklisin. Karsilik da veriyor bazen, mutluluktan titriyorum
Ya hocam her gun konusuyoruz, bazen arkadasca bazen ufak iltifatlasma oluyor. Tam ne oldugu belli degil. Cok ufacik bile olsa onda da oldugunu hissedebiliyorum diyebilirim.Bu sevgi tek taraflı mı hocam?
Ya hocam her gun konusuyoruz, bazen arkadasca bazen ufak iltifatlasma oluyor. Tam ne oldugu belli degil. Cok ufacik bile olsa onda da oldugunu hissedebiliyorum diyebilirim.
 )
)Ya hocam her gun konusuyoruz, bazen arkadasca bazen ufak iltifatlasma oluyor. Tam ne oldugu belli degil. Cok ufacik bile olsa onda da oldugunu hissedebiliyorum diyebilirim.
Umarim hocam. Derste falan bakisiyoruz surekli, surekli bakisip guluyoruz; egleniyoruz. Bence var ya. Bu kadar emin olmazdim.Umarım mutlu sona ulaşabilirsiniz hocam, tabii kız herkesle samimi olan biriyse bu iltifatlar falan çok normal. Herkese böyle davranmıyorsa belki o da size karşı bir şeyler besliyordur.
Ben de yasadim cok. Buradaki uyeler cok olgun oluyor(Bu arada profilinizde yazan 9.sınıf öğrencisi yazısını görünce şok oldum, profile bakınca aklımda 20'li yaşlarında biri canlanıyordu nedense)
Evet, ben de oyle dusunuyorum.O zaman kolay işiniz. Bence bir anda teklif etmeyin, yakınlaştıkça duruma göre edersiniz.
Umarim hocam. Derste falan bakisiyoruz surekli, surekli bakisip guluyoruz; egleniyoruz. Bence var ya. Bu kadar emin olmazdim.
2 haftadır falan baya her gun konusmaya basladik. Ben de bildigim sevdigi konulari aciyorum, ozellikle ortak seylerimizin konusu aciyorum falanBazı şeylerden eminseniz daha da samimi olduğunuzda konuşmayı deneyin bence hocam. Ama bakın "bazı şeylerden eminseniz" bu kısım çok önemli, friend zone yemeyin sonra.
Arkadas grubu desek oturur. Bi' ara cok konusuyorduk Discord'da falan. Sonra dagildi, nickler kaldiHocam bu arada isminizde ki "ginar" kelimesinin olayı ne? Birkaç kişide daha gördüm "Linuxginar" gibi.
2 haftadır falan bayağı her gun konusmaya basladik. Ben de bildigim sevdigi konulari aciyorum, ozellikle ortak seylerimizin konusu aciyorum falanDaha yakin hissedebilir.
Arkadas grubu desek oturur. Bi' ara cok konusuyorduk Discord'da falan. Sonra dagildi, nickler kaldi
Umarım, çok teşekkür ederimİyi bari hocam, dediğim gibi mutlu sonlar biter umarım.
2022 ilk aylar ;(, kim bilebilirdi dağılacağını...Ah be hocam, "Yarın yine giriyoruz " denildikten sonra kimsenin bir daha sunucuya girmemesi gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.