Ne Çıkar Bahtımızda Ayrılık Varsa

Yok bence kesinlikle oyle biri degil. Ama sonrasini da bilemedigim icin haklisin. Karsilik da veriyor bazen, mutluluktan titriyorum 😌

Bende senin gibiydim kandırdım kendimi aklımdaki kişiyle gerçekteki kişi hiçbir zaman aynı olmadı belki iyi bir son da olabilir bilemem ama genelde harcarlar.

Ya hocam her gun konusuyoruz, bazen arkadasca bazen ufak iltifatlasma oluyor. Tam ne oldugu belli degil. Cok ufacik bile olsa onda da oldugunu hissedebiliyorum diyebilirim.

Umarım mutlu sona ulaşabilirsiniz hocam, tabii kız herkesle samimi olan biriyse bu iltifatlar falan çok normal. Herkese böyle davranmıyorsa belki o da size karşı bir şeyler besliyordur. (Bu arada profilinizde yazan 9.sınıf öğrencisi yazısını görünce şok oldum, profile bakınca aklımda 20'li yaşlarında biri canlanıyordu nedense 😀)

Umarım mutlu sona ulaşabilirsiniz hocam, tabii kız herkesle samimi olan biriyse bu iltifatlar falan çok normal. Herkese böyle davranmıyorsa belki o da size karşı bir şeyler besliyordur.
Umarim hocam. Derste falan bakisiyoruz surekli, surekli bakisip guluyoruz; egleniyoruz. Bence var ya. Bu kadar emin olmazdim.
(Bu arada profilinizde yazan 9.sınıf öğrencisi yazısını görünce şok oldum, profile bakınca aklımda 20'li yaşlarında biri canlanıyordu nedense 😀)
Ben de yasadim cok. Buradaki uyeler cok olgun oluyor :D
O zaman kolay işiniz. Bence bir anda teklif etmeyin, yakınlaştıkça duruma göre edersiniz.
Evet, ben de oyle dusunuyorum.

Umarim hocam. Derste falan bakisiyoruz surekli, surekli bakisip guluyoruz; egleniyoruz. Bence var ya. Bu kadar emin olmazdim.

Bazı şeylerden eminseniz daha da samimi olduğunuzda konuşmayı deneyin bence hocam. Ama bakın "bazı şeylerden eminseniz" bu kısım çok önemli, friend zone yemeyin sonra.

Hocam bu arada isminizde ki "ginar" kelimesinin olayı ne? Birkaç kişide daha gördüm "Linuxginar" gibi.

Bazı şeylerden eminseniz daha da samimi olduğunuzda konuşmayı deneyin bence hocam. Ama bakın "bazı şeylerden eminseniz" bu kısım çok önemli, friend zone yemeyin sonra.
2 haftadır falan baya her gun konusmaya basladik. Ben de bildigim sevdigi konulari aciyorum, ozellikle ortak seylerimizin konusu aciyorum falan :D Daha yakin hissedebilir.
Hocam bu arada isminizde ki "ginar" kelimesinin olayı ne? Birkaç kişide daha gördüm "Linuxginar" gibi.
Arkadas grubu desek oturur. Bi' ara cok konusuyorduk Discord'da falan. Sonra dagildi, nickler kaldi :D

2 haftadır falan bayağı her gun konusmaya basladik. Ben de bildigim sevdigi konulari aciyorum, ozellikle ortak seylerimizin konusu aciyorum falan :D Daha yakin hissedebilir.

İyi bari hocam, dediğim gibi mutlu sonlar biter umarım.

Arkadas grubu desek oturur. Bi' ara cok konusuyorduk Discord'da falan. Sonra dagildi, nickler kaldi :D

Ah be hocam, "Yarın yine giriyoruz " denildikten sonra kimsenin bir daha sunucuya girmemesi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı