hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.844 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 17 Nisan 2022 #11 Bu lanet hayatı yaşamak için varız.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #12 bitwise dedi: Varligimizin bir nedeni oldugu varsayimi hatali. Dogru soru -> "Nasil var olduk?" olmali. Genişletmek için tıkla... Nasıl var oldum? Onu biyoloji (ve eger Müsluman isen din) açıklamiyor mu?
bitwise dedi: Varligimizin bir nedeni oldugu varsayimi hatali. Dogru soru -> "Nasil var olduk?" olmali. Genişletmek için tıkla... Nasıl var oldum? Onu biyoloji (ve eger Müsluman isen din) açıklamiyor mu?
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 803 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #13 499337 dedi: Hayir gormedim. O zaman hayata gelmenin tek olayi buysa hayat cok sacma. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını dinle aramak daha anlaşılır ve kafa yatar.
499337 dedi: Hayir gormedim. O zaman hayata gelmenin tek olayi buysa hayat cok sacma. Genişletmek için tıkla... Bu sorunun cevabını dinle aramak daha anlaşılır ve kafa yatar.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #14 499337 dedi: Nasıl var oldum? Onu biyoloji (ve eger Müsluman isen din) açıklamiyor mu? Genişletmek için tıkla... Biyoloji açıklamıyor henüz. İlk canlının nasıl oluştuğunu bilmiyoruz fakat bildiğimizde din diye bir şey kalmayacak.
499337 dedi: Nasıl var oldum? Onu biyoloji (ve eger Müsluman isen din) açıklamiyor mu? Genişletmek için tıkla... Biyoloji açıklamıyor henüz. İlk canlının nasıl oluştuğunu bilmiyoruz fakat bildiğimizde din diye bir şey kalmayacak.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #15 Tc_hamza dedi: Bu sorunun cevabını dinle aramak daha anlaşılır ve kafa yatar. Genişletmek için tıkla... Dine inanan biriyim o bakış açısina gore bir sinav + hayati yasamak.
Tc_hamza dedi: Bu sorunun cevabını dinle aramak daha anlaşılır ve kafa yatar. Genişletmek için tıkla... Dine inanan biriyim o bakış açısina gore bir sinav + hayati yasamak.
Tc_hamza Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 803 Çözümler 5 Yer Bursa/İnegöl Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #16 bitwise dedi: Varligimizin bir nedeni oldugu varsayimi hatali. Dogru soru -> "Nasil var olduk?" olmali. Genişletmek için tıkla... Bu bir yaratıcıya yönlendriyor buda materyal ateizmin çöküşü .
bitwise dedi: Varligimizin bir nedeni oldugu varsayimi hatali. Dogru soru -> "Nasil var olduk?" olmali. Genişletmek için tıkla... Bu bir yaratıcıya yönlendriyor buda materyal ateizmin çöküşü .
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #17 Vergi vermek için varız.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #18 499337 dedi: Dine inanan biriyim o bakış açısina gore bir sinav + hayati yasamak. Genişletmek için tıkla... Dindar biriyseniz bu konuyu açmanız bana gereksiz geldi.
499337 dedi: Dine inanan biriyim o bakış açısina gore bir sinav + hayati yasamak. Genişletmek için tıkla... Dindar biriyseniz bu konuyu açmanız bana gereksiz geldi.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #19 GCN dedi: Dindar biriyseniz bu konuyu açmanız bana gereksiz geldi. Genişletmek için tıkla... Dindar derken? Dindarliğin bir seviyesi var, ben koru korune inanmaya karsiyim. Biraz fikir almak istedim.
GCN dedi: Dindar biriyseniz bu konuyu açmanız bana gereksiz geldi. Genişletmek için tıkla... Dindar derken? Dindarliğin bir seviyesi var, ben koru korune inanmaya karsiyim. Biraz fikir almak istedim.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #20 Yani eğer dine inanıyorsanız ibadet edip cennete gitmek diyip geçebilirsiniz. Zaten öyle dine göre.