Ne iş yapıyorsunuz ve ne iş yapmak isterdiniz?

Soru başlıktaki gibi; biraz takılalım, sorular soralım diye açtım. Küçükken veya şimdi ne işte çalışmak isterdiniz? Şimdi aktif olarak hangi işte çalışıyorsunuz? Şu anlık öğrenciyim; ben pilot olmak isterdim.
Şuan da asansör şirketinde çalışıyorum, yapmak istediğim meslek ABD'de de elektrik teknikeri olmak.

Hocam çalıştığınız işte gördüğünüz zorluk ve aldığınız maaş birbirini karşılıyor mu?

Hocam bu şimdi çok değişken bir şey şöyle anlatayım;
Benim kendi bölgemde yaklaşık 150 asansör var fakat çoğu fabrika genelde vurma kaynaklı arızalar oluyor ve bazen zorluyor,

Şu an başka bir bölgedeyim burada ki arkadaşların pek düzgün bakımı yok sürekli paten falan kırılıyor ister istemez yoruluyorsun asansöre de genelde geçici çözüm yapıyorlar, ama kendileri hallerinden memnun bir şey diyemiyorum ben destek amaçlı geldiğim için.

Düzgün asansörlerde arıza olmayınca değiyor ama düzgün bakılmayan ve montajı kötü asansörlerde değmiyor, sanıldığı gibi sektörde yüksek maaşları merdiven altı firmalar veriyor :D

Direkt siber güvenlik uzmanı olacağım. Laptop ve internetin varsa sıçarken bile çalışıyorsun. Global desteği sonuna kadar var maaşları çok yüksek dolar euro vs daha ne olsun. Hele yabancı büyük bir şirkette sağlam bir zaafiyet açığı mı buldun adamlar sana 5 yıl hiç çalışmasan geçineceğin kadar ödeme yapıyorlar. Zaten 10 yaşından beri yazılımdayım tam benlik he :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı