Ne kadar deodorant ve roll-on kullanırsam kullanayayım kötü kokuyorum

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 996
Merhaba. Bir sürü deodorant aldım fayda etmedi. Roll-on kullanıyorum. Onlarsa fayda etmiyorum. Onları kullanınca çok daha kötü kokuyorum. Ter kokumu yok etmek için, güzel kokmak için ne yapabilirim?

Yaşınız kaç, bir hastalığınız var mı, kullandığınız vücut sabunu nedir?

Yaşınız kaç, bir hastalığınız var mı, kullandığınız vücut sabunu nedir?
17 yaşındayım. Hastalığım yok. Çok terliyorum sadece. Kokmasın diyede deodorant, roll-on vs. kullanıyorum ama bu sefer daha da kokuyorum. Gratisin BeBeauty vücut şampuanlarınu kullanıyorum. Çikolatalı ve çileklisi var. Saç içinde Clear Men kullanıyorum.

17 yaşındayım. Hastalığım yok. Çok terliyorum sadece. Kokmasın diyede deodorant, roll-on vs. kullanıyorum ama bu sefer daha da kokuyorum. Gratisin BeBeauty vücut şampuanlarınu kullanıyorum. Çikolatalı ve çileklisi var. Saç içinde Clear Men kullanıyorum.
Beslenme şeklinizin çok önemi var nasıl besleniyorsunuz baharatlı acı yemekler yada çok yağlı yemekler

Beslenme şeklinizin çok önemi var nasıl besleniyorsunuz baharatlı acı yemekler yada çok yağlı yemekler
Hocam klasik ev yemeği yiyorum. Pilav vs. Dershanedeyim zaten tüm gün. Yemeklerde anneanneme gidiyorum. Ağır yemekler asla yapmaz. Mesela o gün haftasonu lahmacun yedim ve lahmacun koktum. Dediğinizi anlıyorum. Ama hergün öyle değilim.

Eski bi yurt arkadaşımda da böyle sorun vardı ve kendisinin ne kadar bakımlı olduğunu kendisi kadar ben de bilirim. Ayıptır söylemesi ayakları çok fena kokuyor, terleyince de leş gibi kokuyordu hatta kışın ortasında yurtta pencereler açık uyurduk. Kendisi sorunun doğuştan olduğunu söylüyordu ama çözümü bilmiyorum. Ben de hastaneye gitmeni önereceğim.

Hocam fazla terlemeye sebep olan bir hastalık var. Fiziken kötü bir şey hissetmiyorsunuz veya terleme dışında bir belirtisi yok. Ter bezleriyle alakalı olması lazımdı, emin değilim. Arkadaşımda var ve yazın sular seller gibi terliyor. 5 dakika bir şey yapsın hemen sırılsıklam oluyor. Belki o vardır.

Yoksa da kiloyla alakalı olabilir. Kilo arttıkça da terleme artabiliyor bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı